VA ROG SA IMI RASPUNDETI URGENT

28-03-2010
catalina_200574
Nu este medic/terapeut
catalina_200574
Sunt insarcinata in 35 de saptamani si bebelusul meu are cordonul in jurul gatului.
Este grav?
S-a mai confruntat cineva cu aceasta problema?
Va rog sa imi rasspundeti imi este teama sa nu pateasca ceva.
2 comentarii
0
28-03-2010, ora 07:04
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Cordonul in jurul gatului provine de la teama mamei sau anumite situatii traite de mama.
Comportamentul copilului in burta este oglinda la cele ce simte si traieste mama.
Ar trebuie sa faceti ceva pt. a inlatura teama, trebuie sa vorbiti cu copilul, sa-i da-ti incredere si sa capatati si dvoastra incredere. Frica nu-i buna la nimic dar este greu de autovindecat. Incercati sa va rugati, sa capatati incredere de la Dumnezeu, pt. a o putea da mai deparet copilului.
Teama se poate elimina si cu ajutorul unor remedii homeopate sau florale Bach.
Cele mai simple sunt cele florale. Cumparati remediile florale Aspen si Mimulus si luati din amandoua cate 2-3 picaturi de 2 ori pe zi si acestea va pot ajuta enorm.
Sau mergeti la un medic homeopat cu experienta unde primiti un remediu cu un efect asemanator.
Ar fi bine sa rezolvati aceasta problema inainte de nastere. Sunt multi copii care se nasc asa si nu constituie neaparat o problema, dar mai bine este fara.
0
28-03-2010, ora 08:49
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
Staţi liniştită, copilul se mai mişcă multicel în ultimele săptămâni de sarcină deci nu e exclus să treacă de la sine această problemă
Adaugă un comentariu / răspuns