VACCINUL BCG REACTII

31-05-2010
catalina_200574
Nu este medic/terapeut
catalina_200574
Buna ziua,
Am un baietel in varsta de 7 saptamani, pe 20 mai i-am facut vaccinul BCG la spitalul Universitar, dupa mai multe emailuri si telefoane dtae la Ministerul Sanatatii si la Directia de Sanate Publica.
PAna in preyent nu a aparut acea ulceratie sau floricica d ecare se tot vorbeste, singura reactie a facut un pic febra 37.7 primele 2 zile, si a fost un pic rosu locul, in rest absolut nici o reactie.
Ma poate lamuri cineva, ce se intampla oare d ece nu ii apare floricica?
2 comentarii
0
26-06-2010, ora 14:11
symo_cutzy
Nu este medic/terapeut
symo_cutzy
catalina stai linistita. BB al meu are acum 11 saptamani si vaccinul i s-a facut in 6 mai iar reactiile de abia acum au aparut. Asa am crezut si eu ca nu vor mai aparea dar uite ca acum a inceput sa coaca si e ok. Sanatate tie si lui bebe.
0
09-07-2010, ora 17:48
m mihaela
Nu este medic/terapeut
m mihaela
buna
si eu am o fetita de 14 saptamani, i-am facut BCG pe 22 mai abia acum au inceput sa apara reactia un semn de culoare rosie care se pare va puroia...
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul