VACCINUL BCG REACTII
Buna ziua,
Am un baietel in varsta de 7 saptamani, pe 20 mai i-am facut vaccinul BCG la spitalul Universitar, dupa mai multe emailuri si telefoane dtae la Ministerul Sanatatii si la Directia de Sanate Publica.
PAna in preyent nu a aparut acea ulceratie sau floricica d ecare se tot vorbeste, singura reactie a facut un pic febra 37.7 primele 2 zile, si a fost un pic rosu locul, in rest absolut nici o reactie.
Ma poate lamuri cineva, ce se intampla oare d ece nu ii apare floricica?
Am un baietel in varsta de 7 saptamani, pe 20 mai i-am facut vaccinul BCG la spitalul Universitar, dupa mai multe emailuri si telefoane dtae la Ministerul Sanatatii si la Directia de Sanate Publica.
PAna in preyent nu a aparut acea ulceratie sau floricica d ecare se tot vorbeste, singura reactie a facut un pic febra 37.7 primele 2 zile, si a fost un pic rosu locul, in rest absolut nici o reactie.
Ma poate lamuri cineva, ce se intampla oare d ece nu ii apare floricica?
2 comentarii
catalina stai linistita. BB al meu are acum 11 saptamani si vaccinul i s-a facut in 6 mai iar reactiile de abia acum au aparut. Asa am crezut si eu ca nu vor mai aparea dar uite ca acum a inceput sa coaca si e ok. Sanatate tie si lui bebe.
buna
si eu am o fetita de 14 saptamani, i-am facut BCG pe 22 mai abia acum au inceput sa apara reactia un semn de culoare rosie care se pare va puroia...
si eu am o fetita de 14 saptamani, i-am facut BCG pe 22 mai abia acum au inceput sa apara reactia un semn de culoare rosie care se pare va puroia...
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Fluimucil sau nu?
- 0Luxație congenitala de solduri la bebe
- 1Somn bebelus - de ce plange inainte sa adoarma?
- 1Bebe 5 luni, refuză laptele
- 3Infecție campylobacter bebe 6 luni
- 1Scaun rar bebelus 2 luni și 1 săptămana
- 1Am greșit când am înlocuit laptele fără lactoză cu cel cu lactoză inițial
- 1tuse seacă si rară fără alte simptome la bebe 4luni jumătate
- 1Bebelușul nu acceptă laptele
- 1Bebe 4 luni nu ia in greutate