vaccinul de 12 luni
BUna ziua,
Apelez din nou la d.na doctor cu o mica intrebare.am un bebe de aproape 12 luni, pe 13 februarie anul acesta face 12 luni, si eu pana acum i-am facut vaccinurile cumparate, de exemplu i-am facut la 6 luni InfanrixHexa, iar acum vreau sa il cumpar si nu stiu cum se numeste.poate cineva sa ma ajute sa imi spuna cum se numeste???astept raspunsurile dvs.multumesc..
Apelez din nou la d.na doctor cu o mica intrebare.am un bebe de aproape 12 luni, pe 13 februarie anul acesta face 12 luni, si eu pana acum i-am facut vaccinurile cumparate, de exemplu i-am facut la 6 luni InfanrixHexa, iar acum vreau sa il cumpar si nu stiu cum se numeste.poate cineva sa ma ajute sa imi spuna cum se numeste???astept raspunsurile dvs.multumesc..
1 comentarii
Pai de ce sa mai cumperi caci la toti medicii de familie din tara se dau vaccinuri care se fac gratuit ? La 1 an copilul va face Pentaxim [ ce contine vaccin diftero-tetano-pertussis, vaccin polio injectabil si vaccin antiHaemophilus Influenzae ] si Priorix [ vaccin rujeolic, urlian si rubeolic, viu atenuat ]. Chiar daca ai facut Infanrix hexa pana acum, il poti vaccina la un an cu cele de la Minister..Priorix se poate face simultan cu Pentaxim sau la distanta de minin o luna, pana la varsta de 15 luni. Nu ii dai Imunogrip pe perioada vaccinarii.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Plânsul bebelușei de 3 luni jumătate înainte de somn
- 1Fluimucil sau nu?
- 0Luxație congenitala de solduri la bebe
- 1Somn bebelus - de ce plange inainte sa adoarma?
- 1Bebe 5 luni, refuză laptele
- 3Infecție campylobacter bebe 6 luni
- 1Scaun rar bebelus 2 luni și 1 săptămana
- 1Am greșit când am înlocuit laptele fără lactoză cu cel cu lactoză inițial
- 1tuse seacă si rară fără alte simptome la bebe 4luni jumătate
- 1Bebelușul nu acceptă laptele