vaccinul de 12 luni

29-01-2011
gabriella olteanu
Nu este medic/terapeut
gabriella olteanu
BUna ziua,
Apelez din nou la d.na doctor cu o mica intrebare.am un bebe de aproape 12 luni, pe 13 februarie anul acesta face 12 luni, si eu pana acum i-am facut vaccinurile cumparate, de exemplu i-am facut la 6 luni InfanrixHexa, iar acum vreau sa il cumpar si nu stiu cum se numeste.poate cineva sa ma ajute sa imi spuna cum se numeste???astept raspunsurile dvs.multumesc..
1 comentarii
0
29-01-2011, ora 15:44
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Pai de ce sa mai cumperi caci la toti medicii de familie din tara se dau vaccinuri care se fac gratuit ? La 1 an copilul va face Pentaxim [ ce contine vaccin diftero-tetano-pertussis, vaccin polio injectabil si vaccin antiHaemophilus Influenzae ] si Priorix [ vaccin rujeolic, urlian si rubeolic, viu atenuat ]. Chiar daca ai facut Infanrix hexa pana acum, il poti vaccina la un an cu cele de la Minister..Priorix se poate face simultan cu Pentaxim sau la distanta de minin o luna, pana la varsta de 15 luni. Nu ii dai Imunogrip pe perioada vaccinarii.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul