Vaccinul Infarix hexa la 4 luni
Am o fetita de 6 luni careia la 2 si 4 luni i-am administrat infarix hexa.Nu am stiut ca la 4 luni se face penta dar nici medicul de familie care mai e si pediatru pe deasupra nu mi-a spus nimic. Cind am aflat.eu citind pe net.era sa pic jos.Am sunat un alt pediatru si mi-a spus ca de acum greseala e facuta si ca la 6 luni sa fac infarix hexa caci asa se face si sa contactez un medic infectionist.Intrbarea e >oare nu vor fi probleme daca i-am administra la 2, 4, 6 luni infarix hexa, care este si contra hepatitei B???????Nici nu stiu ce sa fac?Va rog daca ma poate ajuta cineva.
2 comentarii
In aceasta situatie, este preferabil sa faceti hexa la 6 luni.
Cu metodologia vaccinarilor nu se ocupa nici pediatrii, nici infectionistii, ci medicii epidemiologi, care, din fericire, formeaza o specie rara.
Cu metodologia vaccinarilor nu se ocupa nici pediatrii, nici infectionistii, ci medicii epidemiologi, care, din fericire, formeaza o specie rara.
Va multumesc pentru raspuns.Am luat legatura cu medici epidemiologi.Acum astept raspuns.Multumesc.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 5Vaccinul antirabic
- 0Infectie cu acanthamoeba
- 1În tratamentul cu Monural este afectat pacientul dacă este pe anticoagulant Sindrom?
- 2Lyme cronic - reactie autoimuna agresiva la antibiotice, medicamente, alimente
- 2Expunere HIV
- 1Interpretare analize
- 1Capusa?
- 1Klebsilela si enterococus ecoli
- 1Klebsiella
- 1Bacterie urinara