Vacuum sau masaj anticelulitic ?

19-04-2010
helpmepls
Nu este medic/terapeut
helpmepls
buna ziua am 22 de ani si in urma cu un an m-am lasat de sport. Am o alimentatie defectuasa, sunt foarte pofticioasa si traiesc cu persoane pofticioase in aceeasi casa.Sunt fata am 1.62 si 55 kg. Suna bine, dar am un corp cu forme si acum cu cele 5 kg in plus nu arat bine deloc+celulita de gr 2. Pana acum 1 an am avut pana in 50de kg si numai buna.
As vrea sa scap de macar 4 kg.Sport nu mai pot sa fac din motive medicale si vine vara asa ca m-am gandit sa apelez la 8 sedinte de Vacuum + cateva de masaj anticelulitic.
Intrebarea mea e daca se vede dupa sedinte sau cate sunt necesare sa nu ma sperii ca nu se vede nimic.Eventual daca aveti cateva idei importante in legatura cu dieta.

Ps: aveti un sfat pentru momentele in care se opreste creierul din functionare:)))si manaci ce apuci de la paine pana la ciocolata???
Sper ca am nimerit bine sectiune forumului.O zi buna!
5 comentarii
0
19-04-2010, ora 18:45
helpmepls
Nu este medic/terapeut
helpmepls
Am citit pe net despre vacuum si se pare ca sunt pareri care interzic fiindca poti face varice.
Eu am pielea alba si de proasta calitatea(cuvintele maseurei mele) si transparenta adica mi se cam vad venele si pe picioar si pe maini, piept si ma invinetesc rpd. In urma sfaturilor Dumneavoastra daca as merge doar pe masaj o sa se vada ceva?
0
01-05-2010, ora 22:20
cuba
Nu este medic/terapeut
cuba
depinde si de cine iti face tratamentul si de tipul tau de carnatie: poti face vinatai sau nu, depinde de cit de tare se apasa ventuza aia si de frecventa folosita
dupa parerea mea mai bun este masajul manual anticelulitic, poate si asociat cu niste impachetari cu parafango sau alge sau ciocolata etc. - astea sint eficiente fiindca transpiri si elimini toxinele si apa in exces din organism
8 sedinte n-au cum sa-ti faca rau, dar nici sa nu te astepti sa se elimine celulita atit de repede si oricum, fara dieta, numai cu masaj nu rezolvi mare lucru

in legatura cu oprirea creierului... se intimpla oricarui gurmand... incearca in momentele alea sa-ti inchipui cum ai arata si mai grasa decit acum, ca sa te poti opri cit de cit la timp, sau oricum, mai repede
0
02-12-2010, ora 04:04
roxana1981
Nu este medic/terapeut
roxana1981
buna ziua. Vin si eu cu parerea mea despre Vacuum. In primul rand exista mai multe feluri de aparate pe baza de Vacuum profesionale si neprofesionale. Clar ca cele profesionale sunt cele mai bune. Acum aprox 2 ani aveam aceiasi nedumerire si intrebare Vacuum sau masaj? E bine amandoua sunt bune dar rezultatele cele mai vizibile si rapide le-am avut cu Vacuum-ul si mai exact "STARVAC". Dupa cum a zis si Cuba depinde si cine face tratamentul, trebuie sa fie profesionist deoarece miscarile corecte aduc rezultate rapide. Nu sunt specialista in asa ceva dar m-am informat f. bine inainte de a pune Vacuum-ul pe mine :). Am avut si am in continuare rezultate frumoase fara sa investesc multi bani si de asta il recomand cu incredere!. Starvac-ul nu scade doar celulita in grad ci scade si in cm. Nu am intrat pe forum sa-i fac reclama ci doar sa va ajut deoarece si eu am trecut prin asta si inteleg perfect "duuurerea". Daca doriti sfaturi despre saloanele din Buc. cu adevarati specialisti corporali va pot ajuta pentru a nu lua "tepe" cum am luat eu la inceput :(. Sper ca v-am fost de folos si ce sa zic... Spor la slabit si infrumusetare rapida! :)
0
14-09-2011, ora 16:29
masaj
Nu este medic/terapeut
masaj
Buna ziua, ma numesc Marius Gavrila sunt persoana fizica autorizata maseur profesionist, efectuez masaje de relaxare, anticelulitice, reflexogen la domiciliul clientului sua la cabinet, toate detaliile le gasiti pe site-ul meu -*

(* modificat de admin)
0
11-01-2016, ora 11:40
OrientalMed.ro
Identitate neconfirmată
OrientalMed.ro
Salut.
Vad ca topicul e vechi insa e de actualitate ca informatie. Cine il citeste ar trebui sa isi faca o parere corecta despre subiect. Nu prea concep prin practica si experienta mea sa slabesti fara sport ( macar moderat) si fara o alimentatie corecta.
Dicutii sunt multe vis a vis de cat sport si cate calorii sa ingerezi. Una fara alta nu se poate pentru ca daca nu ai un mod de viata sedentar si iti tai din ratia de calorii organismul se adapteaza repede la noua ratie si efectele sunt zero.
Rezultate se vad DOAR din inceperea unui program care sa CONSUME prin miscare mai multe calorii IN PARALEL cu reducerea ratiei consumate. Si f important renuntati la mancarea nociva gen paine dulciuri, zaharuri rafinate. Introduceti mancare naturala, fara E uri conservanti, potentiatori de aroma si fara sare. daca pe langa scaderea in greutate SIGUR obtinuta asa mai adaugati si un masaj de care vreti voi cu ventuze de masaj anticelulitic de genul celor de aici -* atunci rezultatele sunt garantate. Atat la nivel de forma corporala, aspect cat si textura a pielii. La mine in cabinet asta e prima discutie avuta c pacientele. Evident sunt multe detalii suplimentare dar ideea de baza este cea expusa mai sus. miscare alimentatie corecta si in ultima instanta masaj anticelulitic cu ventuze de silicon sau ce vreti voi. puteti sa il faceti si cu bete de bambus sau chiar cu inele de jad.

(*modificat de admin)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum combatem celulita - ce funcționează și ce nu
  • Este masajul anticelulitic eficient? (analiza studiilor)
  •