VAS ROG MA POATE AJUTA CINEVA CU SFATURI
Luni am fost si am facut o ecografie morfofetala, am 16 saptamni si jumatate, mi-a spus ca bebe este bine, ca nu ets enimik ingrijorator, ieri am facut si triplu test si astept saptamana viitoare rezultatele, ce ma nelinistit a a fost ca la controlul pe masa mi-a sups ca am un pic orificiul colului deschis, dar d-na dr a zis ca poate fi de la o cauterizare care am facut in urma cu cativa ani s-au poate ca asa a fost din natsere, ca nu etse nimic ingrijorator, sa stau linistita si mi-a mai spus la ecografie ca vede un pic placenta coborata, eu am si unele intepaturi mai mult in partea pubiana foarte jos, dar mi s-a spus ca ets enormal ca, creste copilul.
La finalul investigatiilor dr mi-a spus ca este bine, s anu ma sperii sa asteptam rezultatul la treiplu test si daca totul ets enormal sa merg pe 4 ianuarie pentru a face 4D.
Dar eu parca nu mai am rabdare oare cauzeaza daca mai fac o ecografie 3D sau 4D mai devreme pe la 17 - 18 spatamani si apoi merg si la cea din saptamana 22 de sarcina?
Ma poate sfatui cineva ca sa ma linistesc????
La finalul investigatiilor dr mi-a spus ca este bine, s anu ma sperii sa asteptam rezultatul la treiplu test si daca totul ets enormal sa merg pe 4 ianuarie pentru a face 4D.
Dar eu parca nu mai am rabdare oare cauzeaza daca mai fac o ecografie 3D sau 4D mai devreme pe la 17 - 18 spatamani si apoi merg si la cea din saptamana 22 de sarcina?
Ma poate sfatui cineva ca sa ma linistesc????
1 comentarii
pai daca nu a reusit sa te linisteasca doctorita cine ce ar putea zice?
colul cel mai probabil ca nu e problema, chiar daca e putin deschis, probabil e lung si doar iesirea e putin deschisa. altfel doctorita ar fi specificat repaos total si in cel mai rau caz cerclaj. din moment ce nu a pomenit asa ceva sigur e bine.
intepaturile sunt normale, o gramada de muschi si ligamente se intind inteapa peste tot.
nu dauneaza sa mai faci o ecografie daca asta te face mai linistita. ecografiile nu dauneaza fatului, in schimb stresul mamei da..deci mai fa eco daca asta te linsiteste, eventoal mai fa si la alt doc, sa mai auzi o parere care poate te linisteste mai mult.
nu sunt cadru medical, deci nu lua ca atare, sunt in schimb la a doua sarcina deci cam stiu ce inseamna sa te streseze orice maruntis legat de brutica.
sarcina usoara si bb sanatos
colul cel mai probabil ca nu e problema, chiar daca e putin deschis, probabil e lung si doar iesirea e putin deschisa. altfel doctorita ar fi specificat repaos total si in cel mai rau caz cerclaj. din moment ce nu a pomenit asa ceva sigur e bine.
intepaturile sunt normale, o gramada de muschi si ligamente se intind inteapa peste tot.
nu dauneaza sa mai faci o ecografie daca asta te face mai linistita. ecografiile nu dauneaza fatului, in schimb stresul mamei da..deci mai fa eco daca asta te linsiteste, eventoal mai fa si la alt doc, sa mai auzi o parere care poate te linisteste mai mult.
nu sunt cadru medical, deci nu lua ca atare, sunt in schimb la a doua sarcina deci cam stiu ce inseamna sa te streseze orice maruntis legat de brutica.
sarcina usoara si bb sanatos
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Va rog, ajutor! Fructe de mare crude in sarcina!
- 0Medici București nasteri stat
- 1Ajutati-ma cu aceste analize
- 1Lama lichidă în fundul de sac Douglas 2.31/1.11 cm
- 1Rezultat amniocenteza
- 1Omfalocel în sarcina 10 săptămâni
- 1Toxoplasma in sarcina
- 1Ciclu in prima luna de sarcina
- 1Sarcina oprita in evolutie
- 0Triplu test interpretare