vascularita nodulara

08-03-2010
elliss
Nu este medic/terapeut
elliss
buna fiica mea are 17 ani. in urma cu 2 ani a fost diagnosticata cu ectima nodulara afost internata la spital a facut tratament cu l antibiotice si au disparut nodulii de pe picioare. acum 1 luna iau aparut iarasi noduli pe picioare si am mers la un medic dermatolog care ia facut analize de sange urina si scaun toate analizele au iesit bune doar vsh mare adica 37 si domnul doctor ia pus diagnosticul vascularita nodulara sinea prescris urmatoarele-1 injectie de vessel due pe zi, pastile disulone, jumate dimineata jumate de pastila seara si sai aplic spray viatromb pe noduli zilnic.
am fost trimisa si la medic de plamani pulmon, cord normale.PPD-29mm, BCG 4mm acolo ni sa spus ca fata nu are nimic a avut contact cu bolnavi de tbc dar nu are nimic.saptamana trcuta i sa facut si biopsie la 1 nodul si rezultatul o sal primim peste 15 zile.rugamintea mea este sami spuneti va rog este grav ce are fiica mea? sunt foarte speriata de 2 ani umblam pe la medici si nu stiu de unde i apar acesti noduli pe picioare.va multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns