voma +temperatura

09-04-2011
ali_anghel
Nu este medic/terapeut
ali_anghel
Buna seara! Fiul meu are 3 luni si 2 saptamani si 7, 200kg. Astazi a vomitat tot laptele (hranit exclusiv la san), plangea foarte mult, apoi a vomitata verde. A avut o temperatura de 39 grade. Desi e foarte obosit nu se culca, plange si se agita. Scaunul l-a avut mereu mai moale deci nu stiu daca are si diarie. I-am dat Panadol (sirop) si novocalmin (supozitor). A fost internat acum o luna pentru bronho-pneumonie. La internare avea greutatea de 6, 600kg. Dupa externare nu a mai luat in greutate ca inainte. Acum luand in calcul cresterea inceata din ultimul timp si ce s-a intamplat astazi.poate fi vorba de ceva (bacteriologic) intestinal??? Poate a luat ceva din spital?
Va multumesc!
3 comentarii
0
10-04-2011, ora 19:19
Vio 49
Nu este medic/terapeut
Vio 49
prezentati-va de urgenta la medicul pediatru, simptomele prezentate sunt f.importante pentru un sagar de numai 3 luni.
0
11-04-2011, ora 11:38
ali_anghel
Nu este medic/terapeut
ali_anghel
Multumesc! Am plecat la spital imediat si s-a internat sotia cu el. Fiind week-end laboratorul nu lucreaza asa ca analizele se vor face azi (luni). Diagnosticul a fost de microb intestinal si i s-au administrat ampicilina si gentamicina. Sambata noaptea a avut febra mereu dar incepand de duminica starea lui s-a imbunatatit foarte mult, astazi pare totul o.k dar pana nu avem rezultatul analizelor nu putem pleca din spital. Eu doream si o alta parere, in afara de cea a medicului pediatru din spital (NU contest opinia lui dar e bine sa fii cat mai informat si mai ales nu vreau sa "bag" antibiotic in fiul meu la prima alarma).
Va multumesc!
0
11-04-2011, ora 13:26
Vio 49
Nu este medic/terapeut
Vio 49
decizia pe care ati luat-o este una buna.simptomele aratau o infectie, deci era necesar administrarea de antibiotice.va sfatuiesc sa va cautati un medic care sa urmareasca sugarul pana la implinirea varstei de un an, cel putin.cu atat mai mult cu cat banuiesc ca sunteti parinti tineri.multa sanatate si sa veniti cu vesti bune.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • S-a descoperit mecanismul prin care febra la începutul sarcinii poate produce defecte cardiace și fizionomice la copil
  • Ce înseamnă febră mare și cum o gestionăm
  • Ce faci când febra nu cedează la tratamentul antitermic?
  • O altă cauză a febrei ar putea fi stresul
  • Febră și transpiraţii nocturne - cauze, diagnostic, tratament
  •