vreau sa ma las de fumat
Am citit aici pe forum si am constatat ca sint multe persoane care vor sa renunte la acest viciu.Si eu sint fumatoare, am 57 de ani si ar fi timpul sa renunt pina nu intervin alte complicatii medicale, vreau sa nu fie prea tirziu cind iau aceasta hotarire.ar bine daca as dori o persoana care vrea sa incerce odata cu mine, sa stabilim o zi cind sa incepem,. De miine vreau sa reduc numarul tigarilor, vreau sa fumez doar 6 tigari, poimiine 5, pe urma 4 si tot asa pina nu mai fumam de loc.Putem comunica zilnic sa ne incurajam, sa ne sustinem.vrea cineva sa incercam impreuna?
1 comentarii
Buna ziua,
Ati redus numarul de tigari? Ati reusit sa incepeti sa va lasati de fumat? Aveti in preajma multi fumatori? Daca da, va sustine cineva in demersul dvs de a renunta la fumat?
Ati redus numarul de tigari? Ati reusit sa incepeti sa va lasati de fumat? Aveti in preajma multi fumatori? Daca da, va sustine cineva in demersul dvs de a renunta la fumat?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 15sunt curios ce sanse am
- 13Nu ma simt bine
- 3erectie slaba, fumatul (1 pachet pe zi)
- 2ulcer duodenal, dureri si arsuri gastrice + fumator
- 11tigara...
- 423 de ani, 10 ani fumator, 1 pachet pe zi
- 8problema respiratorie
- 2Disfunctie erectila?!
- 25Nod in gat, flegma jenanta.
- 4Renuntarea la fumat... Nevoie de raspuns!
- 5Renunta la fumat, cu tigara electronica,... este mai usor decat iti imaginezi!
- 1fumul de tigare tbc
- 9am atac de panica?
- 6jumate de tigara
- 2E periculos sa te lasi deodata de fumat?
- 1alcool si tutun
- 3Diagnostic tumoare
- 2Implant fumator
- 3Nu stiu cum pot sa reduc tigarile
Mai multe informații despre: Renuntarea la fumat Fumatul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: