vreau sa slabesc

de 16 zile iau colonhelp si ceaiul colonhelp silouette dar in loc sa slabesc m-am ingrasat 1kg va rog daca imi puteti recomanda o dieta corespunzatoare multumesc
2 comentarii

Dietele care ti se pot recomanda pe net sunt unele pur generale, care de obicei genereaza grave dezechilibre in organism..Cel mai usor e sa consulti un nutritionist, care pe baza unor analize si studiind modul de viata si obiceiurile alimentare, iti poate personaliza un regim de viata sanatos, cu ajutorul caruia sa slabesti pana la greutatea optima.
p.s de exemplu, eu am tinut dieta daneza, 13 zile, in care te saturi de oua fierte, mananci foarte putin, nimic n-are gust, am slabit 8 kg, dar daca dupa nu mananci foarte putin si bazat in special pe fructe si legume, intr-o saptamana pui tot la loc, chiar si cateva kilograme in plus
p.s de exemplu, eu am tinut dieta daneza, 13 zile, in care te saturi de oua fierte, mananci foarte putin, nimic n-are gust, am slabit 8 kg, dar daca dupa nu mananci foarte putin si bazat in special pe fructe si legume, intr-o saptamana pui tot la loc, chiar si cateva kilograme in plus

Si mama apatit la fel cu colonhelp. A luat o luna si s-a ingrasat 3 kg pe care nu a mai reusit sa le dea jos nici acum. A trecut un an de atunci. Aveti grija cu colonhelp.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Alimentatie sanatoasa-dieta
- 4Obezitate - sfaturi practice
- 2si eu vreau sa slabesc..
- 11Ai slabit? Spune si la alti cum!
- 3As dori sa mai scad in greutate cam 4 kg si nu mai reusesc
- 2slabire rapida, anemie
- 15trebuie sa slabesc 40 kg, ajutati-ma va rog
- 3ce pastile de slabit poate lua o persoana cardiaca si hipertensiva?
- 3dieta daneza - merita?
- 4cum sa slabesc usor?
- 5va rog sa-mi recomandati un mod de a slabi, un regim
- 9vreau sa slavesc 5 kg, recomandari?
- 5regim alimentar cu alimentatie obisnuita
- 5Propunere de slabire GRATUIT (program individual)
- 1scaderea in greutate nejustificata
- 5Daca consum 4 litri de apa pe zi, mai mult lichide, supe, am sanse sa slabesc?
- 1Slabit fara efort..
- 13165 cm 78kg - trebuie sa slabesc 20 kg
Mai multe informații despre: Slabirea Regimuri de slabire
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: