vreau sa slabesc
de 16 zile iau colonhelp si ceaiul colonhelp silouette dar in loc sa slabesc m-am ingrasat 1kg va rog daca imi puteti recomanda o dieta corespunzatoare multumesc
2 comentarii
Dietele care ti se pot recomanda pe net sunt unele pur generale, care de obicei genereaza grave dezechilibre in organism..Cel mai usor e sa consulti un nutritionist, care pe baza unor analize si studiind modul de viata si obiceiurile alimentare, iti poate personaliza un regim de viata sanatos, cu ajutorul caruia sa slabesti pana la greutatea optima.
p.s de exemplu, eu am tinut dieta daneza, 13 zile, in care te saturi de oua fierte, mananci foarte putin, nimic n-are gust, am slabit 8 kg, dar daca dupa nu mananci foarte putin si bazat in special pe fructe si legume, intr-o saptamana pui tot la loc, chiar si cateva kilograme in plus
p.s de exemplu, eu am tinut dieta daneza, 13 zile, in care te saturi de oua fierte, mananci foarte putin, nimic n-are gust, am slabit 8 kg, dar daca dupa nu mananci foarte putin si bazat in special pe fructe si legume, intr-o saptamana pui tot la loc, chiar si cateva kilograme in plus
Si mama apatit la fel cu colonhelp. A luat o luna si s-a ingrasat 3 kg pe care nu a mai reusit sa le dea jos nici acum. A trecut un an de atunci. Aveti grija cu colonhelp.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14Apa e buna pentru dieta?
- 4Obezitate - sfaturi practice
- 742Herbalife?
- 2dupa fiecare dieta pun inapoi imediat
- 3probleme cu menstruatia... nu a mai venit de 2 luni
- 3ceaiuri de slabit ajuta la slabire?
- 9dieta cu lamai
- 15trebuie sa slabesc 40 kg, ajutati-ma va rog
- 3am 17 ani si vreau sa slabesc
- 3slabeste foarte tare
- 14probleme de greutate
- 5un regim al dr.Mihaela Bilic nutritionst
- 11herbalife - efecte?
- 4o dieta pentru a slabii usor
- 5Propunere de slabire GRATUIT (program individual)
- 1nutritionist iasi
- 6post internare: depresie. refuzul de a mai manca... a slabit 30 kg in 2 luni
- 3VREAU SA SLABESC
- 3Slabire generala
Mai multe informații despre: Slabirea Regimuri de slabire
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: