vreau sa slabesc
am 1.71 inaltime si 63 de kg, imi doresc foarte mult sa slabesc 8 kg, adica sa ajung la 55, insa sunt destul de pofticioasa si asimilez repede, de cateva zile m-am apucat sa fac sport, ce sfaturi imi dati pentru a 'pacali' poftele, am incercat sa beau 2 pahare de apa inainte de masa dar nu prea functioneaza, imi doresc aceste 8 kg sa le dau jpos in 6 saptamani
1 comentarii
Draga Livia, te sfatuiesc sa te uiti bine in oglinda si sa te intrebi cu cine exact vrei sa semeni? Tu ai 1.71 si 63 de kilograme, probabil greutatea ideala ar fi cea de 61, prin urmare nici gind sa fie nevoie sa dai jos 8 kilograme. Vrei sa fii foarte foarte slaba? Poate ar fi mai bine sa te intrebi pe cine vrei sa imiti, ca cine vrei sa arati si cum ar trebui sa faci sa te simti bine in pielea ta. Oricum, corpul tau este foarte inteligent, spui ca esti pofticioasa, prin urmare asculta semnalele corpului si hraneste-te corespunzator. Desigur, iti recomand sa maninci sanatos, infometarea nu este o metoda prea sanatoasa. Iti doresc success in definirea unei imagini de sine si poate un psiholog te poate ajuta in demersul acesta. Toate cele bune. Camelia Ioanas
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Alimentatie sanatoasa
- 3as vrea sa slabesc 5 kg
- 6"castig" 27 kg in 2 ani... ce sa fac sa ajung la o greutate normala?
- 3ceaiuri de slabit ajuta la slabire?
- 7pierdere in greutate
- 2cum sa scap de 5 kg
- 3154 cm si 95 de kg si ma chinui de multi ani cu diverse diete
- 5am nevoi de un medic nutritonist
- 6vreau sa slabesc si sa-mi scad nivelul de colesterol
- 4as dori sa slabesc vreo 10 kg
- 5dieta personalizara.. am 96 kg si 1, 69 m
- 7Am 80 kg si 1, 56 si as vrea sa slabesc
- 3slabeste foarte tare
- 12Probleme ginecologice?
- 13merg de 1 saptamana la sala