vreau sa slabesc
am 1.71 inaltime si 63 de kg, imi doresc foarte mult sa slabesc 8 kg, adica sa ajung la 55, insa sunt destul de pofticioasa si asimilez repede, de cateva zile m-am apucat sa fac sport, ce sfaturi imi dati pentru a 'pacali' poftele, am incercat sa beau 2 pahare de apa inainte de masa dar nu prea functioneaza, imi doresc aceste 8 kg sa le dau jpos in 6 saptamani
1 comentarii
Draga Livia, te sfatuiesc sa te uiti bine in oglinda si sa te intrebi cu cine exact vrei sa semeni? Tu ai 1.71 si 63 de kilograme, probabil greutatea ideala ar fi cea de 61, prin urmare nici gind sa fie nevoie sa dai jos 8 kilograme. Vrei sa fii foarte foarte slaba? Poate ar fi mai bine sa te intrebi pe cine vrei sa imiti, ca cine vrei sa arati si cum ar trebui sa faci sa te simti bine in pielea ta. Oricum, corpul tau este foarte inteligent, spui ca esti pofticioasa, prin urmare asculta semnalele corpului si hraneste-te corespunzator. Desigur, iti recomand sa maninci sanatos, infometarea nu este o metoda prea sanatoasa. Iti doresc success in definirea unei imagini de sine si poate un psiholog te poate ajuta in demersul acesta. Toate cele bune. Camelia Ioanas
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8un regim de slabire...testat
- 2vreau sa slabesc cat mai repede si cat mai eficient
- 2si eu vreau sa slabesc..
- 3sfaturi privind administrarea contraceptivelor si pentru slabit
- 3ceaiuri de slabit ajuta la slabire?
- 16cum sa slabesc 8 sau 10 kg?
- 12Nu pot scapa de kg in plus
- 9Tin de 6 ani dieta, dar fara niciun rezultat
- 191Poftiti la slabit !!!
- 0dieta cu supa de varza
- 5Dureri abdominale, slabire, borborisme
- 1Regimurile de slăbire, ineficiente şi nocive
- 2vreau sa slabesc la burta
- 6As putea slabii 15 kg cu aceasta dieta?
- 43Pastile de slabit - ce recomandati?
- 5Asa vei slabi sanatos
- 1vreau sa slabesc in zona burtii si a soldurilor si putin la maini si picioare
- 1nutritionist iasi
- 5as vrea sa slabesc 10-15 kg
- 15Diete si mentinere
Mai multe informații despre: Slabirea Regimuri de slabire vreau sa slabesc
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: