Vsh marit
Buna seara. Mă numesc Daniel B și am 45 ani. Problema mea este următoarea și dacă cineva îmi poate oferi un sprijin cu un răspuns asi fi bucuros. Deci în urma cu 7-8 luni am avut un herpes genital. Dureri de penis dureri de perineu și zona anusului. Analize de prostată și ecograf normale.Acum de aproximativ 3 săptămâni am inceput sa am dureri de anus, drept suportabile dar cu mici singerari dimineață. M-am prezentat la medicul gastroenterolog care mă programat la colonoscopie pe data de 31 aceasta luna și mi-a recomdat un set de analize. Aici am devenit speriat cînd mi-au ieșit analizele. Eritrocitele 5, 56 din interval de referință 5, 55. VSH16m/hdin interval 10 și helicobacter pozitiv. Mă poate ajuta cu aceasta interpretare? Va mulțumesc din suflet
1 comentarii
Buna seara.
Reveniti la medicul gastroenterolog pentru interpretarea analizelor si tratament.
Nu pe forum.
Reveniti la medicul gastroenterolog pentru interpretarea analizelor si tratament.
Nu pe forum.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 33heliobacter pilory
- 4Helicobacter Pylori... de unde as fi putut lua acest virus si cum se transmite?
- 3188helicobacter pylori
- 4acum o luna am fost diagnosticata cu helicobacter pylori
- 16Helicobacter
- 19helicobacter
- 5mi s-a spus ca am ulcer bulbar Hp pozitiv..
- 1probleme cu pancreasul
- 6helicobacter pylori iesit la analize, o fi si din cauza fumatului?
- 0Helicobacter sau Colon Iritabil
- 1heliobacter pilory
- 0Răspuns rapid vă rog! regimul alimentar Helicobacter Pylori
- 1Tratament Helicobacter
- 1Hpylori pozitiv - dupa tratament ma simt la fel
- 1HelicobActer
- 0Helicobacter pylori, o provocare
- 0Alimente contaminate des cu Helicobacter pylori
Mai multe informații despre: Infectia digestiva cu Helicobacter pylori infectia cu helicobacter pylori helicobacter pylori vsh crescut
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: