Homeopatia și avantajele acestui sistem medical modern!

©

Autor:

Homeopatia și avantajele acestui sistem medical modern!
Homeopatia este un sistem medical alternativ, bazat pe o paradigmă proprie, studiată și testată îndelung, care stimulează vindecarea corpului folosind produse preparate pe bază de minerale și plante.
Studiile recente au descoperit că efectele homeopatiei sunt extrem de eficiente, deoarece acest sistem medical ia în considerare întreg ansamblul caracteristicilor individuale ale pacientului, pornind de la analiza simptomelor și continuând cu prescrierea unui tratament personalizat, în contextul stării generale a organismului.
Astfel, avantajul principal al homeopatiei este tocmai faptul că fiecare pacient poate obține tratament diferit, pe bază de produse homeopate, pentru a trata aceeași afecțiune. Totul este personalizat în funcție de organismul pacientului.

În ceea ce privește diagnosticarea și tratarea, “homeopatia tratează persoana nu boala, cauza nu simptomele” – acesta fiind principiul de bază în domeniu.  
Folosind produse homeopate, putem trata răcelile frecvente, erupțiile pielii, diferite infecții, afecțiuni endocrine, etc. Aceste produse pot fi găsite cu ușurință într-o farmacii homeopată sau pot fi comandate online.

Homeopatia în lume și în România!

În prezent, întreaga ramură a homeopatiei este răspândită larg pe plan mondial și este practicată în cadru legal de către medici cu drept de practică, în 17 țări și în mod curent în peste 80 de țări. Atât pe plan național, cât și internațional, această ramură este recunoscută și practicată de medici cu pregătire.
În România, ea este recunoscută de Ministerul Sănătății și practicată oficial numai de medici cu pregătire postuniversitară de această specialitate. De asemenea, în Germania este recunoscută și germanii au încredere în efectele tratamentelor homeopatice din ce în ce mai mult, conform studiilor realizate de Institutul Demoscopic Allensbach.

Avantajele principale ale homeopatiei

S-a discutat în nenumărate rânduri despre avantajele acestei ramuri. Principalele avantaje ale homeopatiei sunt:
  • corect administrate, produsele homeopatice nu determină reacții adverse pentru că sunt obținute din substanțe naturale, nu au niciun grad de toxicitate, conținând o cantitate foarte mică și diluată de substanță activă;
  • remediile homeopatice se găsesc în farmacii la un preț accesibil, de cele mai multe ori redus în comparație cu majoritatea medicamentelor uzuale;
  • prin homeopatie poate fi abordată orice boală, fie ea acută sau cronică;
  • tratamentele homeopatice sunt personalizate, adică pentru aceeași boală, fiecare pacient poate  primi remedii diferite, în funcție de propriul organism;
  • în cazul femeilor însărcinate, remediile homeopatice sunt adesea preferate celor clasice, care pot conține substanțe contraindicate pe parcursul sarcinii;
  • fiind concepute din plante și minerale, soluțiile de prevenție și tratare oferite de homeopatie pun accentul mult mai mult pe armonizarea organismului nostru și păstrarea sănătății într-un mod cât mai natural posibil.

 

Homeopatia, precum și medicina antropozofică, își propune să completeze și să lărgească medicina cu baze științifice experimentale, și nu să o înlocuiască.
Produsele găsite în cadrul farmaciilor homeopate sunt utilizate pentru a completa tratamentele bazate pe medicamente standard prin metode naturale și prin medicamente produse din substanțe vegetale, animale și minerale.
Printre farmaciile care îmbină metodele tradiționale de tratare și prevenire a problemelor medicale cu metode naturale, bazate pe tratamente homeopate se enumeră și EUMED.ro – farmacie online cu produse homeopate din Germania.

EUMED este o farmacie online care susține medicina homeopată, având o istorie de 3 generații de farmaciști, ce comercializează tratamente alternativă precum naturopatie sau homeopatie. În plus, fiind originară chiar din țara în care acest sistem medical a luat naștere, este un avantaj enorm în ceea ce privește rigurozitatea și profesionalismul de care dau dovadă specialiștii.


Cum poți comanda produse homeopatice online

Astfel de soluții eficiente în prevenirea și tratarea problemelor de natură medicală pot fi regăsite în gama de produse homeopatice a farmaciilor de profil. În acest context, faptul că farmacia homeopată EUMED ne pune la dispoziție serviciul de comandă online pentru remedii homeopatice, reprezintă exact soluția pe care o căutăm.


Acum putem comanda rapid, simplu și eficient, iar produsele pot ajunge direct acasă, fără niciun efort din partea noastră.


Ca exemplu, multe mămici au găsit setul de globule homeopate pentru copii ca fiind foarte folositor. Acestea conțin Aconitum napellus (Omag albastru), Arnica Montana (Potbal de munte), Atropa Belladona (mătrăgună) și Chamomilla recutita (mușețel), întărind puterea de autovindecare a organismului, sprijinind apărarea fizică împotriva agenților patogeni și astfel antrenând sistemul imunitar al bebelușului nou-născut.


În plus, alături de mămicile active în mediul digital, care se bucură că pot comanda online, există și o multitudine de oameni care poartă în grija lor persoane cu mobilitate limitată, iar faptul că o astfel de farmacie le pune la dispoziție serviciul de comandă online, pentru ei este un avantaj enorm.


Spre exemplu, în cazul acestor medicamente provenite din Germania, ele sunt livrate în România în 4-7 zile lucrătoare. Iar gama de produse nu este limitată numai la produse homeopatice, ci include și produse de phytotherapie, medicamente și remedii antroposofice și produse cosmetice naturale.


Descoperă o gamă vastă de medicamente aduse din străinătate, în farmacia online EUMED.ro

Despre un alt remediu homeopat, SILICEA, se spune adesea că satisface necesitatea de a avea tărie, vigoare lăuntrică. Pacienții care au încercat sunt adesea extrem de echilibrați, reușesc să se odihnească și să performeze în orice mediu, datorită acestui remediu.
Din punct de vedere fizic, adesea aceștia au o imunitate scăzută, iar după tratament manifestă îmbunătățiri ale sistemului imunitar.
Cu toții putem descoperi gama de tratamente homeopatice și produse homeopate pe care le avem la dispoziție pe site-ul EUMED. Aceste medicamente sunt aduse din străinătate, putând fi comandate direct din confortul locuinței noastre.
Pe site puteți găsi toate produsele medicamentoase aprobate pe piața din Germania de care aveți nevoie, magazinul fiind conectat în mod direct la baza de date a farmaciilor din Germania.
Chiar și în cazul în care doriți să comandați un medicament care are nevoie de rețetă, sistemul din farmacia online EUMED vă va semnala acest fapt în timpul procesului de comandă și veți avea opțiunea de a încărca rețeta originală, emisă de medicul dumneavoastră.
Pe lângă achiziționarea medicamentelor cu ușurință în orice moment și la prețuri corecte, specialiștii asigură manevrarea și livrare rapidă a mărfurilor dumneavoastră cu discreție totală.


Data actualizare: 07-05-2021 | creare: 07-05-2021 | Vizite: 816
©

Copyright ROmedic: Articolul se află sub protecția drepturilor de autor. Reproducerea, chiar și parțială, este interzisă!