Marul-lupului, cea mai puternica planta medicinala din Romania, trateaza...

12-12-2011
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Aristolochia clematitis, aşa numita 'Buruiană atomică' sau buruiană de remf, cum este ea denumită pe malul Dunării, curcubeţică, cum este ea denumită în sudul Moldovei, şi mărul-lupului, cum este ea denumită în vestul ţării, este, de departe, cea mai puternică plantă medicinală din România.
Mărul-lupului creşte prin culturi, la margini de câmp şi prin locuri virane. Are frunze ca ale fasolei, flori galbene şi miros înecăcios. Este rezistentă la bolile şi dăunătorii plantelor, chiar şi la ierbicide. Deşi considerată mult timp nefolositoare, cercetările fitoterapeutice din ultimii ani au adus această buruiană în topul plantelor medicinale care vindecă boli grave, atât externe, cât şi interne.
Mărul-lupului este utilizată încă din cele mai vechi timpuri. Primele consemnări despre folosirea ei în scopuri medicinale datează de acum 5000 de ani, din Egiptul antic, unde ea era denumită 'iarba cobrei', întrucât era singurul remediu eficient contra veninului cobrei. Tot în Egipt era administrată pentru tratamentul infecţiilor pielii, pentru vindecarea rapidă a muşcăturilor de animale şi insecte, precum şi pentru a apăra oamenii de epidemii.
Vechii gali foloseau mărul-lupului pentru tratarea tumorilor şi a oricăror excrescenţe apărute pe corp.
În Evul Mediu, în Spania, planta era remediul de taină al cavalerilor, care o foloseau pentru a-şi trata rapid rănile primite în luptă şi pentru a preveni infecţiile, care în vremurile acelea erau fatale.
_

Mărul-lupului este recunoscută ca fiind planta anticancer şi antihepatită virală!

_

Folosire şi mod de administrare!

- Sub formă de cremă/unguent şi tinctură, pentru folosire externă, planta mărul lupului tratează: condilomatoza/vegetaţiile veneriene, infecţiile cu trichomonas, candida şi orice altă ciupercă, cancerul de piele, cicatricile cheloide, rănile în curs de vindecare, dermatozele, acneea infecţioasă, ulcerul varicos, eczemele umede şi uscate, psoriazisul, pitiriazisul, crăpăturile şi bătăturile în călcâie, urticaria, zona zosterul, herpesul labial şi genital, hemoroizii externi, nodulii mamari, arsurile de orice tip, lichenul scleroatrofic, fisurile anale şi, în general, orice afecţiune dermatologică bacteriană, fungică, parazitară, virală şi nu numai.
Sub formă de cremă/unguent mărul-lupului se comercializează, de regulă, în combinaţie cu gălbenele, rostopască şi/sau arnică!
Mod de administrare: În aplicaţiile externe, pentru tratarea diverselor afecţiuni, se foloseşte atât crema/unguentul cu mărul-lupului, cât şi tinctura cu mărul-lupului, astfel: pe o perioadă de minim 3 săptămâni, în regim zilnic, de două ori pe zi, dimineaţa şi seara, se tamponează zona sau zonele de piele afectate cu puţină tinctură şi se aşteaptă cinci minute, după care se aplică o cantitate optimă de cremă/unguent şi se masează gentil pentru favorizarea absorbţiei.
ATENŢIE! Utilizarea externă a mărului-lupului, sub formă de cremă, unguent şi/sau tinctură, eventual chiar şi sub formă de cataplasmă, se poate face şi fără directa îndrumare şi supraveghere a unui medic fitoterapeut, pentru că nu prezintă toxicitate şi reacţii adverse.

- Sub formă de ceai, tinctură, clismă sau vin medicinal, pentru folosire internă, planta mărul lupului tratează: alergodermitele, cancerul de esofag, limbă, laringe, colon, plămâni, prostată, rect, faringe, piele şi sânge; cancer genital şi infecţiile microbiene, parazitare (unele zoonoze), virale şi fungice (infecţii cu streptococ, stafilococ, candida, neisseria, virusul hepatitei C etc.).
ATENŢIE! Mărul-lupului se administrează intern, oral, doar cu avizul unui medic fitoterapeut şi sub stricta supraveghere medicală a acestuia, deoarece poate fi toxic la depăşirea unei anumite doze - doză stabilită în funcţie de greutatea corporală, în plan principal, şi în funcţie de gravitatea şi stadiul bolii, în plan secundar.
Intoxicaţia cu mărul-lupului apare la adulţi atunci când se depăşeşte doza de 6 grame pe zi şi se manifestă prin următoarele simptome: greaţă, vărsături, scaune numeroase (uneori sangvinolente), urinări dese, inflamaţii severe ale rinichilor, tulburări circulatorii şi scăderea poftei de mâncare.
În doze mici, de până la 1, 5 g pe zi pentru un adult, administrat o perioadă limitată de timp (3-4 săptămâni), mărul- lupului nu prezintă niciun pericol, însă.

Dnul fitoterapeut Fănică Voinea Ene, preşedintele Fundaţiei 'Terapia Naturistă', din Vălenii de Munte, spune: 'Mărul lupului are puternice efecte imunostimulatoare. Principiul activ imunostimulator secretat de plantă este acidul aristolochic, care, separat de celelalte substanţe active ale plantei şi la doze peste anumite limite, este foarte toxic pentru ficat, favorizând chiar apariţia tumorilor hepatice. Într-adevăr, mărul lupului are efecte toxice, dar aici este vorba de doze. Până la limitele respective, mărul lupului este un foarte bun medicament anticancer, cu efecte de stimulare a imunităţii, în special a fagocitozei - una din fazele principale ale procesului imunitar. Totodată, are şi efecte antitumorale, de lizare a tumorilor. Iată două efecte nemaipomenite ale acestei plante, singura condiţie fiind respectarea dozelor administrate în funcţie de greutatea corporală şi de gravitatea tumorilor sau tipului de cancer. În mărul lupului, alături de acidul aristolochic, care, aşa cum am spus, în doze mari chiar poate genera cancer, sânt şi alte substanţe şi principii active care acţionează sinergic în vindecarea acestei boli grave. Un lucru este clar: prin acidul aristolochic bine dozat, mărul lupului stimulează imunitatea în faza de fagocitoză, ceea ce face ca sistemul imunitar să lichideze celulele canceroase, să le elimine. În al doilea rând, principiile active din mărul lupului destructurează, smulg celulă cu celulă din tumoră şi o elimină. Potrivit cercetărilor clinice şi de laborator pe care le-am făcut de-a lungul anilor, pot să susţin că la mărul lupului trebuie respectate următoarele doze: tinctură 10 la sută, de la 0, 1 la 0, 2 picături pe kilogram/corp, de 2 ori pe zi; ceai, decoct 5-10 minute, 1 linguriţă de părţi aeriene, uscate şi măcinate, la 500 ml apă, câte 1-6 linguri pe zi, cu creşteri treptate de 1 lingură pe zi; după ce se ajunge la doza maximă, de 5-6 linguri pe zi, se continuă tratamentul cu ea; la o lună de tratament sânt necesare cel puţin 2 săptămâni de pauză'. Totuşi, trebuie reţinut faptul că un tratament intern cu mărul-lupului poate fi periculos atunci când acesta nu este făcut de un specialist în fitoterapie, cu experienţă în domeniu, sau sub o atentă supraveghere medicală.

-*
Mr. Nick


(*modificat de admin)
56 comentarii 12 Înainte ›
0
12-12-2011, ora 22:19
andrey22
Nu este medic/terapeut
andrey22
salutare Mr. Nick andrei ma numesc ti-am scris un e-mail te rog frumos raspundem si mie la e-mailu care tilam trimsi si zim parea ta personala te rog dumnezeu sa iti dea sanate astept raspunsul tau te implor
0
12-12-2011, ora 22:46
Vio 49
Nu este medic/terapeut
Vio 49
buna seara Nick, cum se poate vindeca o persoana de cancer cu aceasta buruiana ??ai dat si dai multe sfaturi super ok, dar cu ast lucru.oricum pentru mine ramai tot baiatul sensibil, intelgent si avid de cunoastere.o seara buna.
6
13-12-2011, ora 13:43
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Salve!
Stimate drule/dle andrey22, v-am răspuns cu tot dragul la e-mail. Motivul care a stat la baza răspunderii tardive a fost obiectiv (încă nu ajunsesem la e-mail-ul dv.!). Vă rog să-mi iertaţi întârzierea şi vă rog să ţineţi cont de ceea ce v-am scris.
Însănătoşire grabnică!
Dumnezeu să vă binecuvânteze.
Sărbători fericite.
Toate cele bune, cu iubire creştină şi respect,
Mr. Nick
6
13-12-2011, ora 14:01
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!
Stimată dnă vio62, există o mulţime de mărturii pe internet, care aparţin unor oameni vindecaţi de cancer cu ajutorul plantei mărul-lupului. Incredibil dar adevărat, în unele cazuri, adică în majoritatea lor, o simplă buruiană face mai mult decât 100 de şedinţe de chimioterapie şi radioterapie (proprietăţile anticancerigene ale plantei sunt dovedite ştiinţific şi sunt certificate de zecile, sutele şi miile de persoane care s-au vindecat de diverse tipuri de cancer, de la cel de colon până la cel de creier).
Ştiu că dv. sunteţi sceptică în ceea ce priveşte naturopatia antioncogenă, dar trebuie să cunoaşteţi faptul că eu, pe acest forum, nu postez informaţii fără să am certitudinea că ele beneficiază de un corespondent în sfera realităţii.
Şi totuşi, dv. aveţi libertatea de a crede că un adevăr este minciună, şi invers. Vă respect acest drept!
Vă rog să vă verificaţi mesageria privată.
Mulţumesc pentru cuvintele adresate.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Sărbători fericite.
Toate cele bune, cu iubire creştină şi respect,
Mr. Nick
0
13-12-2011, ora 20:01
Cristina39
Nu este medic/terapeut
Cristina39
am un chist de 3cm si un fibrom de 5 cm.vreau sa recurg laun tratament naturist.m-am saturat de cel medicamentos.te rog, daca ai o idee, spune-mi-o si mie.prefer mai mult ceaiurile.precizez ca in orasul acesta nu am auzit de nici un medic specialist in terapie naturista.iar eu la Ploiesti nu pot sa merg.Multumesc.
0
15-12-2011, ora 10:00
ratusca
Nu este medic/terapeut
ratusca
Am citit si m-am informat mult despre aceasta minunata planta, am avut un bun prieten care avea o tumoara colon de 7 cm.a folosit ceaiul cu recomandarile necesare si a dat rezultate bune intr-o perioada de 4 luni i-a scazut de la 7 cm. la 4 cm cu colonoscopie facuta.Dar din pacate el nu a mai suportat faptul ca avea acesta crunta boala si si-a pus capat zilelor la numai 42 ani.. Am vrut doar sa punctez ca este o planta miraculoasa intradevar, am folosito si eu la o infectie genitalla si rezultatul a fost miraculos. multumesc mult pentru Mail si pentru bunavoita de a ma informa.Multa sanatate va doresc si ginduri bune. Cu mare respect. Marioara -Timisoara.
6
20-12-2011, ora 05:28
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!
Stimată dră/dnă Cristina39, cele două probleme de sănătate ale dv. - chistul şi fibromul - (nu aţi precizat unde sunt amplasate, dar presupun că vă referiţi la un chist ovarian şi la un fibrom uterin, nu?) sunt considerate de api-fitoterapie ca fiind vindecabile cu ajutorul administrării combinaţiei Donavital (un preparat care reglează sistemul hormonal) + Propolicium, ovule (un preparat care măreşte imunitatea specifică şi care asigură organismului un suport puternic antiinfecţios), dar nu numai, aşa cum se precizează în prospectele celor două produse.
Bineînţeles, ar fi indicat să consultaţi medicul înainte de a lua vreun tratament, pentru că, în unele cazuri, chisturile şi/sau fibroamele au ca şi tratament de elecţie doar intervenţia chirurgicală.
În ce oraş locuiţi? Aş putea să vă recomand un specialist în terapie naturistă aflat în vecinătatea dv.!
Consultaţi medicul, vă rog.
Dumnezeu să vă binecuvânteze.
Sărbători fericite.
Toate cele bune,
Mr. Nick
6
20-12-2011, ora 05:41
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!
Stimată dnă ratusca, vă mulţumesc pentru faptul că aţi făcut punctarea pozitivă (favorabilă) de mai sus, din mesajul dv. anterior, cu privire la eficacitatea mărului-lupului în terapia anticanceroasă, dar nu numai.
Îmi pare foarte rău de/pentru prietenul dv.! Dumnezeu să îl ierte. Ar fi putut să se vindece de cancer; păcat că a făcut căderea psihică ce a condus la suicid.
În altă ordine de idei, nu am ştiut faptul că şi dv. v-am expediat un e-mail cu informaţiile referitoare la mărul-lupului. De fapt, ca să fiu sincer şi exact, am expediat informaţiile cu privire la mărul-lupului la toate contactele din agenda mea electronică, iar dv., făcând parte din ea, le-aţi primit, în mod inevitabil.
Dumnezeu să vă binecuvânteze.
Sărbători fericite.
Toate cele bune,
Mr. Nick
0
14-05-2012, ora 18:06
ioana_50
Nu este medic/terapeut
ioana_50
am si eu o intrebare, marul lupului trateaza astmul? sau amelioreaza crizele? precizez ca nu iau nici un fel de medicamente de sinteza.
0
14-05-2012, ora 18:10
ioana_50
Nu este medic/terapeut
ioana_50
la noi marul lupului a inflorit deja si am strans un buchet destul de mare si l'am pus la uscat.
6
16-05-2012, ora 09:55
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Hristos a înviat!

Stimată dră/dnă ioana_50, am citit mult, de-a lungul timpului, despre mărul lupului şi pot să vă spun că nu am găsit precizată nicăieri informaţia conform căreia astmul ar fi vindecabil sau ameliorabil cu ajutorul instituirii unei terapii pe baza acţiunii bioactive a acestei plante.
Vă recomand să-l contactaţi pe dnul Fănică Voinea Ene, care este specialist în terapie naturistă (datele de contact ale dânsului le puteţi găsi în primul posting al acestui topic!); dânsul vă poate spune dacă mărul lupului are sau nu efect curativ în astm. Oricum, dacă în cel mai fericit şi ideal caz vi se spune că planta are un astfel de efect curativ, dv. NU aveţi voie să v-o administraţi, pe gură, fără îndrumarea directă a unui personal medical autorizat.
ATENŢIE! Mărul-lupului se administrează intern, oral, NUMAI cu avizul unui medic fitoterapeut şi sub stricta supraveghere medicală a acestuia, deoarece poate fi toxic la depăşirea unei anumite doze - doză stabilită de medic în funcţie de greutatea corporală a bolnavului, în plan principal, şi în funcţie de gravitatea şi stadiul bolii, în plan secundar.
Consultaţi medicul!

Dumnezeu să vă binecuvânteze.
Multă sănătate.
Toate cele bune, cu iubire creştină şi respect,
Mr. Nick
0
29-05-2012, ora 17:29
ioana_50
Nu este medic/terapeut
ioana_50
Multumesc Mr.Nick pentru informare.Sotul meu foloseste Marul lupului pt. hemoroizi, comprese cu frunze oparite iar cu infuzia spalaturi.pt. astm ma tratez cu infuzie de potbal, cimbrisor indulcite cu miere de albine si consum mult usturoi crud. Multa sanatate.
6
31-05-2012, ora 03:53
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Hristos s-a înălţat!

@ioana_50, ♥.
Mărul-lupului este extraordinar pentru tratarea hemoroizilor, folosit fiind, în special, sub formă de comprese şi băi de şezut, dar nu numai. Deci, soţul dv. va avea de beneficiat de pe urma proprietăţilor terapeutice anti-hemoroidale ale plantei.
OH, DA, podbalul este o plantă mirifică pentru ameliorarea sau tratarea astmului. Bine faceţi că-l consumaţi, scumpă dnă. Să vă fie de bine! Să fiţi atentă, însă, pentru că dozele mari de podbal sunt toxice, datorită pirolizidinei, un alcaloid care poate afecta funcţionarea ficatului sau plămânilor; aşa se face că mărirea dozelor, în exces, poate duce la stări de greaţă, vomă şi dureri în zona abdomenului. Folosiţi doze mici, optime, indicate în prospectul însoţitor al ceaiului de podbal, de pildă, sau folosiţi cu stricteţe dozele indicate de medic.

Mulţumesc pentru urare.
Îmbrăţişează lumina din dv.,
Mr. Nick
0
18-06-2012, ora 11:42
aliviu
Nu este medic/terapeut
aliviu
Buna ziua Mr. Nick,

M-ar intersa cum se foloseste marul lupului impotriva caderii parului. Multumesc.
0
05-07-2012, ora 10:34
alexandraD91
Nu este medic/terapeut
alexandraD91
Buna ziua

Ma puteti ajuta cu un sfat cum se aplica marul lupului in cazul candidozelor vaginale...sunt disperata.

Va multumesc
0
05-07-2012, ora 13:54
ioana_50
Nu este medic/terapeut
ioana_50
Buna ziuaMr.Nick, acum sant obsedata de samburii de caise, ce sa fac daca am facut dulceata, nu m_am indurat sa_i arunc si sant cam multi.Trebuie sa aiba o intrebuintare la vreo boala, citisem mai demult despre ei dar nu_mi aduc aminte in ce revista.poate ma puteti ajuta d_voastra.Am spart un sambure dar mai are un invelis foarte amar, probabil ca se curata si acel invelis ca a samburii de nuca.cU MULTUMIRII.
0
17-07-2012, ora 19:14
florentinaflory0887
Nu este medic/terapeut
florentinaflory0887
Buna ziua!Am si eu o intrebare.am vazut mai sus ca aceasta planta se poate folosi si pentru tratarea eczemelor.Em am pe fata niste bubite care imi dau o senzatie de mancarime...si se umfla usor!Cum pot folosi aceasta planta?E nevoie de planta in sine?Daca da, unde o pot gasi ca in zona de unde sunt eu nu am vazut.-Prahova.sau poate nu mi-am dat seama!Sau pot gasi la farmaciile naturiste o astfel de crema?Va rog frumos sa ma ajutati ca de cremele recomandata de dermatologi m-am saturat mai ales ca nu au efect asupra bubitelo...iar acestea arata din ce in ce mai rau..mai ales ca sunt pe obraji!Astept un raspuns de la dumneavoastra!Multumesc!
0
07-08-2012, ora 13:56
florentina_nan
Nu este medic/terapeut
florentina_nan
Buna ziua domnule Nick,
de curand am fost in judetul Arad, intr-o localitate la 30km de orasul Arad.Acolo mi-a fost prezentata planta Marul lupului, spunandu-mi-se ca este indicata pentru vindecarea cancerului, eu sunt operata de cancer la san de patru ani.
Cred ca am facut o greseala, am uscat planta si am facut ceai, din cateva frunze, pe care l-am baut cam ca pe apa.Dupa o saptamana au inceput reactii cam ca cele expuse de dvs.in cazul intoxicatiilor.Aceste reactii, voma, stare de rau si ulterior scune moi, le-am pus pe seama posibilelor efecte ale alimentelor, oboselii, caldurii
.Acum am inceput sa iau furazolidon si mananc regim:paine prajita, ceai de menta, branza de vaci slaba, crema de zarzavat cu zeama de la orez fiert.
Ar fi posibil sa ma fi intoxicat cu ceaiul baut mai mult decat trebuia, asa dupa o saptamana?
Va rog spuneti-mi ce sa fac in viitor, sa mai beau ceai, asa cum ati prezentat aici, gradat sau sa nu mai beau ?
va multumesc,
Florentina Nan
0
08-08-2012, ora 23:22
marina79a
Nu este medic/terapeut
marina79a
Buna seara..am si eu o intrebare..de doua luni ma lupt cu o infectie de la o masea..pana acum doua saptamani tot acurs cu ori fara ajutorul meu..s-a intamplat ca pe gingie sa format o bucata de carne care mereu ori curge..ori sangereaza..am incercat cele mai tari antibiotice..am facut si putina alergie la ele..dar am continuat tratamentul pana la capat..rezultatul?? nimik schimbari..
Situatia mea de acasa este putin mai dificila..am 3 copii si o soacra bolnava la pat..nu mi permit sa plec de acasa..am ceva sanse sa ma vindec pe plan local cu marul lupului???
Insist pe faptul ca...bucata ce creste in plus pe gingie se mareste pe zi ce trece..mai ales daca o palpez...am inceput spalaturi cu aceasta planta..de 2 ori pe zi..mai am o iterventie chirurgicala in gura facuta acum 7 ani..sper sa nu ajung iar acolo..daca aveti un raspuns sincer si pt mine..va rog sa nu intarziati..Multa sanatate va doresc...
0
08-08-2012, ora 23:23
marina79a
Nu este medic/terapeut
marina79a
cer scuze de greseala.."ori curge infectie..ori sangereaza" sa nu intelegeti gresit..va multumesc..!
0
26-01-2013, ora 17:40
Gabrielvs
Nu este medic/terapeut
Gabrielvs
Buna seara as dori sa va intreb daca unguentul de marul lupui este bun pt herpesul bucal. sau ce unguente din plante e bun pt herpesul bucal?
0
01-02-2013, ora 14:22
al51
Nu este medic/terapeut
al51
buna ziua,
am o acumulare de sebum sub piele in partea parietala, care in timp a devenit prin marire deranjanta in momentul in care sprijin acea parte.considerati ca aceasta planta miraculoasa, , marul lupului"un unguent ar putea ajuta intr-un fel fara sa intervin chirurgical.multam antiicipat, toata stima...
0
08-02-2013, ora 11:46
Eliza123
Nu este medic/terapeut
Eliza123
Eu va recomand sa folositi crema cu marul lupului de la domnul Dorel Ambrau, eu sunt f multumita de ea, -*


(*modificat de admin)
0
14-02-2013, ora 14:24
delllia
Nu este medic/terapeut
delllia
@Al51
Dupa injectarea locala a unui anestezic, se face o incizie in piele. Apoi, prin simpla presiune sau cu ajutorul unei pense, se extrage lipomul. Se verifica plaga prin palpare pentru a vedea daca lipomul a fost extras in intregime.
0
15-04-2013, ora 14:43
amo_ki2000
Nu este medic/terapeut
amo_ki2000
Buna ziua, bunica mea a fost diagnosticata cu canecr gastric, operabil, insa avand in vedere varsta am prefera sa nu se opereze si am decis sa ii dam ceai de marul lupului.V-as intreba daca acest ceai este bun pt acest tip de cancer si daca cunoasteti vreun terapeut in craiova care ne-ar putea spune cum sa-l administram.
Multumesc pt eventualul raspuns!
Daca cunoasteti si alte remedii naturiste pt aceasta boala, va rog sa ne ajutati!!
Multumesc!!
0
24-05-2013, ora 02:09
karlota64
Nu este medic/terapeut
karlota64
buna seara, am urmarit discutia si vreau sa intreb daca marul lupului are efect si in cazul unei leziuni de tip tumoral de pe vezica urinara, leziune descoperita la un c, tomograf in urma unor episoade de hematurie
0
05-07-2013, ora 09:11
corina1236
Nu este medic/terapeut
corina1236
Tatal meu are : Masa tumorala cu semnal tisular (izosemnal T1, T2 cu structurile musculare din jur) proiectat parietallateral drept orofaringian cu priza de contrast omogena ce masoara axial maxim 16/23 mm si 56 mm cranio- caudal.Formatiunea este moderat protruziva intralumenal reducand lumenul.
Cateva laterocervicale drepte unele confluente formand bloc adenopatic in etajul mijlociu al spatiului vascular masurand maxim 26/28 mm.
Se poate face un tratament cu marul lupului?
0
27-09-2013, ora 09:20
Liana Ilies
Nu este medic/terapeut
Liana Ilies
Buna ziua. As dori sa stiu daca se poate face o cura cu ceai de marul lupului, preventiv. Daca da, cate picaturi pe zi, cat ar trebui sa dureze o cura si la ce intervale de timp poate fi reluata. Va multumesc.
0
31-10-2013, ora 19:05
paperjam
Nu este medic/terapeut
paperjam
Buna ziua, m-ati putea ajuta cu alte informatii despre tratarea ulcerului varicos? Va multumesc!
0
31-10-2013, ora 20:24
karlota64
Nu este medic/terapeut
karlota64
ulcerul varicos s-a vindecat in multe cazuri cu MIBAZON, un unguent de uz veterinar(la farm veterinare) care inchide rani foarte
repede.
Adaugă un comentariu / răspuns
56 comentarii 12 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
 
 
 
Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.