ROmedic Cabinete medicale Constanta Cabinete Sexologie Sexologie Constanta

*Atelier de Pictura.Culoarea vorbeste si oglindeste sufletul!

*Atelier de Pictura.Culoarea vorbeste si oglindeste sufletul!
Atelier de Pictura pentru copii si adulti

Ce ofera Atelierul de Pictura Iuliana Fűlas?


1. Dezvoltare personala prin arta

Prin intermediul culorilor iti poti spune povestea intr-o exprimare originala. Te poti cunoaste si exprima prin intermediul culorilor. Culorile exprima ceea ce cuvintele, de multe ori, nu pot exprima. Culorile vorbesc despre nevoia sufletului, despre setea de viata si despre modul in care ne implicam in propria existenta.

2. Educatie si dezvoltare personala pentru copilul tau

Arta este o trebuinta pentru copii. Copilul invata sa asculte si totodata se poate exprima pe sine, fara a fi criticat. Creativitatea este o aptitudine necesara in viata, copilul invatand prin pictura originalitatea rezolvariii problemelor, si gandirea divergenta, cea care vine cu solutii inovatoare la diversele probleme ale vietii. Intr-un mediu relaxant, copilul asimileaza trasaturi de personalitate importante pentru dezvoltarea sa ca adult.

3 Managementul stresului

Relaxarea, o stare greu de atins intr-o lume care devine din ce in ce mai mult virtuala. Poti uita de reguli si de norme in atmosfera relaxanta a culorilor, in care iti vei aseza gandurile si trairile.

4. Terapie de cuplu prin arta

Exprimarea prin pictura este o modalitate de a exprima lucruri dificile de comunicat prin limbaj. Comunicarea nevoilor, blocajelor, asteptarilor, pot fi depasite in cadrul sedintelor. In cadrul terapiei de cuplu, cei doi vor primi o tema comuna. Se testeaza cat de bine stiu sa negocieze si sa colaboreze. Pot iesi la suprafata conflicte mocnite ce pot fi puse pe tapet la propriu si la figurat.

5. Cursuri de pictura pentru copii


Pentru mai multe detalii la telefon: 0723.08.10.70

Psihoterapeut Pictor Iuliana Fűlas.