ROmedic Cabinete medicale Constanta Cabinete Sexologie Sexologie Constanta

*Program psihologic pt a slăbi, functie de grupa de sange

Autor: Iuliana Fűlas

Iti doresti sa slabesti?

 

Ai incercat sa tii dieta de mai multe ori, dar nu ai reusit sa slabesti? Sau ai slabit, dar te-ai ingrasat din nou? Crezi ca nu reuseti pentru ca nu ai “vointa” sau autocontrol?

 

Acest program psihologic pentru slabire te invata cum sa slabesti functie de grupa ta de sange. Inveti cum sa-ti gestionezi emotiile, inveti autocontrolul si inveti cum sa-ti mentii permanent  kg pe care le doresti.

 

Daca vrei sa slabesti, nu e suficient doar un regim alimentar temporar. Ai nevoie de echilibru emotional si o dieta in functie de grupa ta de sange, pt ca acelasi regim alimentar, nu se potriveste tuturor grupelor de sange. 

 

Vei primi;

 

*Programul psihologic de slabire, cu tehnici de relaxare. Fara relaxarea creierului,daca nu esti in echilibru cu tine, nu poti slabi!

*Dieta functie de grupa ta de sange - degeaba tii diete foarte bune de la nutritionist, daca nu sunt compatibile cu grupa ta de sange. De exemplu cei cu grupa de sange O, niciodata nu vor slabi cu o dieta vegetariana, sau cu lactate, dimpotrica, se vor ingrasa!

 

Va astept, cu drag!  

Iuliana Fülas. Psiholog Clinician - Psihoterapeut integrativ. Constanta. 

Telefon: 0723081070