ROmedic Cabinete medicale Constanta Cabinete Medicină alternativă și naturistă Medicină alternativă și naturistă Constanta

*Dezintoxicarea psihica(emotionala, mentala, spirituala) si fizica

Autor: Iuliana Fűlas

Dezintoxicarea psihica (emotionala, mentala, spirituala) si fizica

 

Pentru vindecare este necesar sa ne curatam sufletul, trupul si spiritul. Dezintoxicarea in plan sufletesc si spiritual inseamna SCHIMBARE in viata emotionala, in plan psihologic, in modul de a gandi, ceea ce conduce la modificarea structurilor biologice.

 

Metodele din acest program sunt practicate individial si in clinici de sanatate cu rezultate extraordinare.

 

Pt inceput, va voi prezenta o cura pt dezintoxicarea fizica - e cura mea preferata:

 

Cura de capsuni

Capsunile contin vitaminele B6, C, K, E, fier, sodiu, calciu, siliciu, potasiu, magneziu, fosfor, iod, acid salicilic, sulf, brom. Efectele capsunilor sunt: diuretice, elimina acidul uric, regleaza functiile hepatice, dreneaza vezica biliara, fixeaza mineralele, reduc tensiunea arteriala, sprijina sistemul imunitar, regleaza glandele endocrine si sistemul nervos, alunga oboseala.

Cura dureaza 3 zile, in care se mananca numai capsuni precedate de 3 zile de pregatire. In cele 3 zile de pregatire se mananca legume fierte la abur, salate si 2-3 pahare de suc de capsuni proaspat stors, separat de celelalte mese.
In timpul curei de 3 zile se recomanda dimineata 1-2 pahare de suc proaspat de capsuni, apoi 3-5 mese de capsuni (fara zahar!!!). Intre mese se bea apa alcalina sau plata si ceai de plante. Se recomanda si exercitii de impamantare - de exemplu plimbari pe jos. 

 

Iuliana Fùlas, psiholog clinician, psihoterapeut.

Telefon: 0723.081070

 

 
Programare