ROmedic Cabinete medicale Constanta Cabinete Sexologie Sexologie Constanta

*ThetaHealing - pt vindecarea emoțională, fizică și spirituală

Autor: Iuliana Fülas

 

ThetaHealing este cea mai simplă, rapidă, eficientă, și plină de iubire tehnică pentru vindecarea emoțională, fizică și spirituală. Aceasta este o metodă de vindecare și dezvoltare personală.

Prin ThetaHealing te conectezi cu sufletul tău dincolo de corpul fizic... te conectezi la energia creatoare a tot ceea ce este, la forța supremă, la Divinitate. 

 

Cu ajutorul terapiei ThetaHealing:

 

-Eliberăm și vindecăm sufletul de blocajele din corpurile noastre subtile: fizic, eteric, emotional (astral), mental, cauzal, spiritual, divin.

-Ne liniștim mintea prin meditație, 

-Eliberăm fricile,

-Vindecăm relațiile cu ceilalți, dizolvând emoții negative precum: furia, mânia, ura și regretele ce mentin starea conflictuală,

-Accesăm capacitățile și resursele infinite (mentale, emoționale, energetice, extrasenzoriale etc) incă neexplotate ale subconștientului,

-Schimbăm/reprogramăm gândurile nesănătoase limitative și vindecăm emoțiile distructive asociate acestora,

-Purificăm sufletul... Purificând și curățând ceea ce există în stare latentă/inconștientă în tine (furia, ura, invidia, nedreptatea, dușmănia, frica, dorința de răzbunare, durerea sufletească etc), purifici relațiile tale.

 

Cu thetahealing te eliberezi de trecut și construiești viitorul pe care ti-l dorești.

 

In tehnicile terapeutice de deblocare emoțională, iertarea este elementul cheie. Accesăm zone din subconștientul colectiv al familiei, eliberând energiile blocate de gândurile, cuvintele, emoțiile și faptele înaintașilor noștri.

 

Terapia de iertare ThetaHealing este o practică de "dezlegare", având ca scop IERTAREA și în final, IUBIREA.

 

 

Vă aștept cu drag!

 

Psiholog Clinician - Psihoterapeut Integrativ, Terapeut ThetaHealing: Iuliana Fülas

Telefon: 0723.081070