ROmedic Cabinete medicale Constanta Cabinete Sexologie Sexologie Constanta

Legea Atractiei

LEGEA ATRACÈšIEI

Îmi amintesc cum mă jucam cu magneţi când eram mică şi cât de fascinată eram de modul în care unele obiecte erau atrase de ei, iar altele respinse. Unele obiecte nu reacţionau deloc la puterea lor. Nu înţelegeam legile fizicii însă mă amuza teribil ce se întâmpla.
Dacă ai avea magneţi prinşi pe tot corpul, te-ai aştepta ca unele lucruri să se lipească de tine, altele să fie respinse, iar altele să nu reacţioneze deloc. Într-un fel, aşa se întâmplă şi în viaţă. Tu transmiţi energia ta, în mod inconştient; unele calităţi pe care le ai atrag, altele resping. Tu atragi spre tine tot şi pe toţi cei prezenţi în viaţa ta; sunt şi lucruri sau oameni pe care i-ai respins. Anumite situaţii nu sunt atrase de tine. De exemplu, nu atragi o condiţie de sărăcie, de lipsă a unui acoperiş deasupra capului, pentru că nu transmiţi acea vibraţie care să o aducă în viaţa ta.
Un post de radio (un transmiţător) emite pe o anumită frecvenţă. Oricine este interesat se asculte un program emis pe acele frecvenţe, se conectează la ele. Tu eşti un transmiţător. Tu transmiţi, difuzezi piesa vieţii tale. Transmiţi în eter istoria tuturor tiparelor tale, energii emoţionale, stări de spirit, negări, preferinţe, lucruri care îţi displac şi multe altele.
Imaginează-ţi că vrei să găseşti un program interesant de radio. Sunt sute de opţiuni la care te poţi conecta, şi apeşi pe butoane, încercând să te decizi pe care să o asculţi. De pe multe dintre ele ieşi imediat. Unul dintre ele îţi va atrage atenţia. Poate să fie un program sobru sau distractiv, plictisitor sau interesant, agresiv sau liniştitor. Ceva din acel program te atrage să rămâi conectat. E posibil să îţi placă anumite aspecte şi să îţi displacă altele.Însă, rămâi conectat la el.
Noi atragem oamenii către noi, în acelaşi mod. Oamenii care nu rezonează la frecvenţa noastră pur şi simplu nu sunt atraşi către noi. Trec pe lângă noi.
Vibraţia pe care tu o emiţi este alcătuită din energii ale conştientului şi subconştientului tău; unele resping, altele atrag, altele sunt neutre. Legea de bază este "cele care se aseamănă se atrag". Noi atragem în viaţa noastră oamenii şi situaţiile care au vibraţii similare cu a noastră.
Calităţile negative, cum ar fi sărăcia, disperarea, depresia, lăcomia, răutatea, nepăsarea, transmit o frecvenţă joasă. Dacă avem astfel de elemente în natura noastră, vom atrage în viaţa noastră persoane cu energii similare. Calităţile precum iubire, bunătate, fericire, bucurie sau generozitate, transmit o energie de frecvenţă înaltă şi atrag la rândul lor oameni cu energie similară.
Aud oameni spunând: "Nu înţeleg de ce este acest om în viaţa mea. Este atât de negativ şi de diferit de mine." Sau, "De ce mă înşeală această persoană? Eu sunt un om cinstit."
Legea spirituală este exactă. Universul ne oferă oglindiri ale noastre, în care să privim. Priveşte în jurul tău şi observă oamenii din viaţa ta. Ei fac parte din viaţa ta, cu un scop. Cu cât negăm mai vehement faptul că reprezentăm un magnet pentru o anumită tipologie de oameni sau situaţii, cu atât va fi mai insistent Sinele nostru Superior în a ne cere să ne privim umbra. Ea reprezintă un aspect negativ al nostru, pe care îl negăm.
Dacă te simţi pregătit să te angajezi într-o relaţie pe termen lung, însă partenerul nu, priveşte cu atenţie la propria teamă de angajament pe care o poţi avea la nivel profund. El sau ea nu ar fi acolo, dacă tu ai avea siguranţă 100%, în ceea ce îţi doreşti. În momentul în care vei rezolva sistemul tău de convingeri referitor la acest tip de situaţie, la nivel profund, partenerul se va angaja la rândul său în această relaţie sau se va retrage permiţând altcuiva să intre în viaţa ta. O persoană care este întotdeauna veselă, bucuroasă, însă este înconjurată de oameni în depresie, i-a atras pentru că ei reflectă nefericirea ei de la nivel interior. Aceşti oameni servesc un scop, acela de a face acea persoană să se simtă utilă, dorită.
Disperarea respinge, îndepărtează. Un cuplu pe care îl cunoşteam îşi dorea cu disperare un copil. Au încercat tot ce era posibil şi au mers peste tot. Nu exista niciun motiv fizic care să îi împiedice să aibă copii. Oameni cu abilităţi extrasenzoriale le tot spuneau că un suflet aştepta să vină pe lume însă disperarea lor împiedica acel suflet să se încarneze ca şi copil al lor. Ei au decis să renunţe şi să încerce să îşi satisfacă plăcerile vieţii, fără a avea un copil. Imediat cum au făcut acest lucru, a avut loc o schimbare energetică. Ei au transmis în exterior o energie de mulţumire care a atras un spirit din Univers şi în scurt timp aşteptau un copil. Adesea, acelaşi lucru se întâmplă cu cineva care îşi doreşte un partener. Oamenii acumulează disperare la nivel subtil şi resping ceea ce caută. În momentul în care transformă acea energie a disperării într-o energie deschisă spre iubire şi acceptare, ei atrag în viaţa lor persoana potrivită.
Convingerile noastre de la nivel subtil atrag situaţii şi oameni către noi. Dacă ai convingerea că nu meriţi ceva, vei atrage oameni în viaţa ta, care vor reflecta acea convingere înapoi spre tine, tratându-te urât.
Dacă tu crezi că trebuie să îi ajuţi pe alţii, vei atrage oameni care au nevoie de ajutor, într-un fel sau altul. Dacă ai convingerea că nimeni nu te înţelege, vei atrage oameni care nu te vor înţelege.
O femeie care atrăgea constant in viaţa ei parteneri care o dezamăgeau, a înţeles că avea o convingere interioară că nu este bine să ai încredere în alţii, şi din cauza acestei convingeri atrăgea în viaţa ei oameni care o dezamăgeau. Când a vindecat această convingere, a atras în viaţa ei un partener de încredere.
O femeie pe nume Jane mă face să mă gândesc o mlaştină de culoarea verde smarald. Ea arata frumos la suprafaţă însă dacă te apropiai prea mult de ea, erai prins în nămol. Era plină de viaţă şi drăguţă, în calitate de o simplă cunoştinţă, însă într-o relaţie personală mai apropiată devenea dificilă, avea diferite nevoi permanente, era geloasă; era o regină dramatică. Bineînţeles că în mod inconştient ea transmitea către alţii o promovare potrivită unui actor care ar fi putut să îşi joace şi el rolul în această piesă. Ea a tras în jurul ei bărbaţi predispuşi la a fi înşelaţi de aparenţe exterioare. Ea se plângea de tipul de bărbaţi care apăreau în viaţa ei. Ei se plângeau de ea. Însă se atrăgeau reciproc prin energiile pe care le emiteau şi au continuat în acest fel, până când şi-au schimbat vibraţiile.
Dacă un bărbat emite convingeri de tipul: "Eu controlez şi caut o femeie pe care să o domin", el va atrage în viaţa lui femei care se vor lăsa dominate. Și cel mai probabil acest lucru se va întâmpla în mod inconştient. O femeie puternică nu ar fi atrasă de această vibraţie. O persoană care atrage constant acelaşi tip de oameni în viaţa sa, transmite de fapt energetic acelaşi mesaj, în mod repetat.
Legea Atracţiei lucrează pe mai multe niveluri. Dacă ai o viaţă dezechilibrată poţi atrage un mod de alimenţie care nu îţi face bine. Dacă te critici mereu prin diferite gânduri, e ca şi cum te loveşti singur; poţi atrage ţânţari care te ciupesc. Ei reprezintă o reflectare a energiei pe care tu o emiţi în exterior. Dacă menţii furie în interiorul tău, poţi atrage un atac. Bineînţeles că aceste lucruri pot reprezenta şi o revenire a karmei, care echilibrează inevitabil binele şi răul, de-a lungul mai multor vieţi.
De fiecare dată când faci ceva din convingerea că trebuie sau ar trebui, te constrângi singur. Vei atrage situaţii şi oameni care te constrâng. Dacă, pe de altă parte, transmiţi în exterior energie pozitivă, vei atrage ajutor atunci când ai nevoie de el. O prietenă îmi împărtăşea o experienţă despre cum s-a rătăcit complet într-o zonă rurală. A văzut un animal pe câmp, în faţa ei, şi nu era sigură daca era o vacă sau un taur. Și cum privea ea cu îndoială, a apărut de nicăieri o femeie care i-a spus direct: "este ok, este o vacă. Te-ai rătăcit. Îţi voi arăta calea." Și a ajutat-o să treacă de animal şi să ajungă pe calea corectă. Prietena mea a atras ajutorul de care avea nevoie în acel moment.
Dacă emiţi gânduri negative, atragi atât oameni cât şi situaţii negative. Dacă eşti bolnav, în momentul în care eşti pregătit să renunţi la acea stare vei atrage terapeutul potrivit în viaţa ta. Dacă doreşti ca un proiect să aibă succes, dar în interior eşti plictisit, te îngrijorezi sau eşti obosit, această energie din subconştient va împiedica succesul proiectului tău. De fiecare dată când ceva nu se materializează aşa cum te aştepţi, analizează-ţi sentimentele interioare şi schimbă-le. Apoi atragi ceea ce îţi doreşti.


Interiorul tău determină ceea ce atragi în jurul tău, în exterior. Dacă ceva din lumea ta exterioară nu este aşa cum îţi doreşti tu să fie, cercetează-te în interior şi schimbă modul în care gândeşti despre tine. Vei atrage în mod automat oameni diferiţi şi experienţe diferite către tine.


Dacă, de exemplu, îţi doreşti un partener serios, priveşte la modul în care te iubeşti tu pe tine. În momentul în care tu te iubeşti pe tine cu adevărat, ceea ce se întâmplă în jurul tău se va schimba şi vei atrage pe cineva care se va putea angaja să te iubească aşa cum îţi doreşti tu.
Dacă te subapreciezi şi consideri că nu eşti îndeajuns de bun, vei atrage o persoană abuzivă care te va trata exact în modul în care gândeşti. Menţine în atenţia ta calităţile tale frumoase şi astfel vei atrage pe cineva care te apreciează.
Ce putem spune despre o persoană evoluată spiritual care lucrează cu dependenţi de droguri şi cu criminali periculoşi? Acest lucru se întâmplă atunci când o astfel de persoană a încheiat un contract înainte de a veni pe Pământ, pentru a lucra cu astfel de oameni. Poate fi, de asemenea, o consecinţă karmică a unor acţiuni nerezolvate din alte vieţi.
Și, bineînţeles, mai sunt şi cazurile în care polii opuşi se atrag. O persoană care radiază lumină, atrage vibraţii întunecate, însă nu va fi afectată de ele. Un loc întunecat, cum este o închisoare, poate atrage oameni iluminaţi care doresc să ducă lumina în acel loc.
Nu trimiteţi în exterior energie negativă, aşteptând să atrageţi un dezastru în viaţa voastră. Trimiteţi energie pozitivă şi aşteptaţi-vă să atrageţi miracole.

Tu eşti un magnet: atragi lucruri asemănătoare ţie.