Kreosotum

©

Autor: Redacția ROmedic

- sindromul premenstrual si menoragie - Indicatiile pentru acest remediu sunt durerile de cap, greata si un flux abundent, care da o senzatie de iritatie si umflare a zonei genitale si pielii inconjuratoare. Kreosotum este indicat pentru femeile cu sindrom premenstrual care se simt iritate si au o aversiune fata de activitatea sexuala.

 

- greturi matinale - Pacienta saliveaza atat de mult, incat inghite in continuu si capata stari de greata. Poate vomita mancare ce pare nedigerata, la cateva ore dupa masa.

 

- prima dentitie - Remediul este util daca bebelusul se irita de la saliva sa si iesirea dintilor ii creeaza un discomfort sever. Alta indicatie pentru acest remediu sunt dintii care se strica la scurt timp dupa aparitie.

 

- candida - Acest remediu este indicat pentru vaginitele cu secretii apoase, cu miros neplacut, foarte iritante, care produc mancarimi si umflaturi. Simptomele se pot agrava dimineata si de la pozitia in picioare. Infectiile apar mai ales dupa menstruatie si in timpul sarcinii.

 


Data actualizare: 07-03-2019 | creare: 07-12-2008 | Vizite: 9700
©

Copyright ROmedic: Articolul se află sub protecția drepturilor de autor. Reproducerea, chiar și parțială, este interzisă!