ROmedic Firme medicale Aparatura si consumabile Laborator

LIAMED dispune de toată aparatura necesară pentru dotarea secțiilor ATI

LIAMED dispune de toată aparatura necesară pentru dotarea secțiilor ATI

Pandemia de COVID19 este departe de a se termina, în ciuda tuturor eforturilor făcute de autorități și de cadrele medicale. Secțiile ATI din țară sunt mai aglomerate ca niciodată, iar în multe spitale a fost nevoie ca intervențiile neesențiale să fie amânate, astfel încât să rămână locuri libere pentru pacienții infectați cu Coronavirus.

Cea mai mare presiune este pe secțiile ATI unde ajung pacienții cu forme grave și foarte grave de COVID19, care nu mai pot respira singuri. Potrivit unei statistici prezentate de Societatea Română de Anestezie și Terapie Intensiva (SRATI), în prezent în România sunt funcționale 2653 paturi de Terapie Intensivă , însă doar 1361 dispun de ventilatoare mecanice și, implicit, de alte echipamente, cum ar fi monitoare, injectomate/infuzomate, inclusiv paturi speciale de terapie intensivă. Și asta în timp ce numărul pacienților care ajung în secția ATI crește de la o zi la alta, acest al treilea val al bolii evoluând cu o viteză uluitoare, chiar și în cazul tinerilor.

În acest context, cererea de echipamente performante pentru dotarea secțiilor ATI este în continuă creștere. Compania LIAMED din Brașov, lider pe piața de aparatură medicală din România, vine în sprijinul spitalelor cu o gamă complexă de echipamente pentru ATI, de la aparate de ventilare, pompe de infuzie și seringi automate, până la monitoare ATI. În portofoliul LIAMED găsiți atât aparate de ventilare staționare, cât și portabile, care pot fi utilizate de către echipele medicale în afara secțiilor ATI. Vă prezentăm în continuare câteva dintre aceste aparate care îi țin în viață pe mulți dintre pacienții infectați cu SARS-CoV-2, având în vedere că hipoxemia marchează tranziția către forme severe de boală, adesea necesitând suport respirator invaziv sau noninvaziv.

 

Aparat ventilare VG 70 AEONMED
Aria de utilizare: adult, pediatric

Ecran color 12 inch  touch screen.

Moduri de ventilare: VCV, PCV, PRVC, SPONT/CPAP+PSV, SIMV(VCV)+PSV, SIMV(PCV)+PSV, SIMV(PRVC)+PSV, BIVENT/APRV+PSV,  NIV-T, NIV-S/T, NIV/CPAP

Turbină încorporată, nu are nevoie de compresor de aer medical

 

Aparat ventilare portabil SHANGRILA 510S AEONMED

Arie de utilizare: adult, pediatric, neonatal. Are un design compact și ergonomic.

Special conceput pentru urgențe, transport și tratament de scurtă durată, cu un display pe care sunt afișate formele de undă și monitorizarea multi-parametru (Ppeak, PEEP, VT, etc.)
Include geanta de transport ce oferă posibilitatea depozitării accesoriilor, inclusiv a buteliei de oxigen.

Moduri de ventilare: A/C-P, SIGH, SIMV-V, SIMV-P, SPONT/PSV, MANUAL, CPAP, suport ventilatie pentru Apnee

 

 

 

Aparat de ventilare pentru terapie cu flux înalt de oxigen NeoHiF-i7  - HYER MEDICAL

Seria NeoHiF-i7 oferă tratament respirator eficient pacienților prin debit ridicat și umidificare exactă cu amestec de aer cald - O2. 

Debitul de ieșire este de până la 80L/min, ceea ce umple eficient spațiul mort al nazofaringelui.

Senzorul de oxigen neconsumabil evită inlocuirea repetată, reducând astfel costurile de utilizare. 

Modul SpO2 (optional): Monitorizează cu precizie saturația oxigenului din sânge și pulsul, oferind monitorizarea în timp real a terapiei.

Filtru PM2.5: Evită eficient poluarea cu praf, previne infecțiile respiratorii și pulmonare, garantează protecția sănătății pacienților.

 

Seringă automată SN-50C6 Sino Medical

Identificare dimensiuni seringă și calibrarea ei automată

Seringi compatibile: 10 ml, 20 ml, 30 ml, 50 ml

Autonomie baterie: 6 ore

Functie comunicare WiFi

Poate fi instalată pe o stație de lucru

 

 

Monitor ATI C80 COMEN

Arie de utilizare: adult, pediatric, neonatal

Monitorizare: ECG 3/5/12 canale, SpO2 Comen, PR, NIBP, Ritm respirație, Temperatură, PR

Ecran color 12.1inch, TFT touch screen

Opțional: SpO2 Nellcor/Masimo, Imprimantă termică, IBP, EtCO2, ICG, AG

 

Monitor ATI CMS8000-P CONTEC

Arie de utilizare: adult, pediatric, neonatal

Monitorizare: ECG, Respirație, Temperatură, SpO2, NIBP

Ecran color 12.1 inch TFT

Opțional: EtCO2, CO, IBP, HRV

 

Mai multe detalii despre aceste produse și întreaga gamă de echipamente destinate secțiilor ATI o găsiti pe site-ul www.liamed.ro. Tot aici găsiți o paletă largă de accesorii și consumabile necesare în secțiile ATI.