ROmedic Firme medicale Echipamente pentru terapie

Liamed anunta finalizarea proiectului „Stagii de practica in domeniul medical pentru studentii din regiunea Centru”

Liamed anunta finalizarea proiectului „Stagii de practica in domeniul medical pentru studentii din regiunea Centru” (Cod SMIS 133490) co-finantat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020! 
Proiectul s-a desfăsurat pe o perioada de 24 de luni, timp in care studenti de la Universitatea „Transilvania” din Brasov si de la Universitatea de Medicina, Farmacie, Stiințe si Tehnologie „George Emil Palade” din Targu Mures au participat la stagii de practica in domeniul Tehnico-medical, Service si intretinere aparatura medicala, IT si inovare in medicina si Proiectare si productie aparatura medicala, la sediul companiei LIAMED din Brasov. 
Cursantii au fost impartiti in mai multe grupe, fiecare avand o durata de 15 zile, timp in care au participat la cursuri teoretice și la demonstratii practice sustinute de specialisti din cadrul LIAMED. In proiect au fost inclusi studenti de la specializari precum inginerie medicala, asistenta medicala generala, balneofiziokinetoterapie, optometrie, automatica si inginerie aplicata, si nu numai.
La finalul proiectului „Stagii de practica in domeniul medical pentru studentii din regiunea Centru”, 30 dintre studenti au fost premiati cu cate 1.500 de lei, iar peste 50 de studenti au participat la cursul de antreprenoriat oferit in cadrul proiectului.