ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Bucuresti

Oferte noi pentru STUDENTE

Oferte noi pentru STUDENTE
Autor: Marie Stopes Romania
In cadrul Marie Stopes International Romania noi punem un foarte mare accent pe partea de preventie si educatie in domeniul sanatatii sexuale si reproductive inca de la varste tinere.

Din acest motiv incepand cu data de 1 NOIEMBRIE lansam o gama de servicii extrem de accesibile, special pentru tinerele STUDENTE!

Daca esti studenta te asteptam in clinica noastra din Bucuresti, in zilele de LUNI si JOI pentru a beneficia de serviciile clinicii Marie Stopes special concepute pentru tine:
• 30% reducere la consultatiile ginecologice
• 30% reducere la orice ecografie efectuata la noi in clinica (abdominala/ transvaginala/genitala)
• 30% reducere la sedintele de consiliere relatii / cuplu

Cum poti beneficia de aceasta reducere?
Programeaza-te pentru zilele de LUNI si JOI (telefonic la Call Center/ pe site/ pe email) si vino in aceste zile in clinica noastra cu Carnetul de Student vizat la zi si astfel vei putea beneficia de reducerea de 30%.

Mai mult decat atat, in clinica noastra iti punem la dispozitie si multe alte servicii accesibile din domeniul sanatatii sexuale si reproductive care te vor ajuta sa ai mai multa grija de sanatatea ta: consiliere de specialitate in contraceptie, preventie si tratament boli cu transmitere sexuale, analize medicale, examen Babes Papanicolau, teste de sarcina s.a.

Pentru mai multe informatii despre serviciile clinicii noastre precum si despre tarifele la zi (fara reducere) aplicate in clinica noastra intrati pe www.mariestopes.ro
 
Programare