Înainte de a te schimba, acceptă-te pe tine însuți. Pas cu pas devii mai bun iertând, acceptând, dând un sens trăirilor tale. Zi minuntă și crede în tine!
ROmedic Cabinete medicale Pitesti Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Pitesti

 

 

Psiholog, psihoterapeut - Mihela Matei

Mintea urla,explica, demonstreaza, protesteaza,dar in minte se ridica o voce care ii striga:
"Fa liniste, minte! Lasa-ma sa aud inima!"   -Nikos kazantzakis


Misiunea mea
este de a ajuta persoana aflată într-o stare neconfortabilă, chiar critică de: incertitudine, insatisfacţie, tensiune, stres, stari conflictuale, să-şi definească mai bine problema şi să decidă asupra unei variante de soluţionare. Rezultatul vizat este sentimentul de securitate, încrederea în sine şi în ceilalţi.

Despre cabinet

În cabinet folosesc experiența pentru a aduce soluții eficiente pentru cei care își doresc să nu mai sufere, să iasă dintr-un impas sau să fie mai puternici în fața problemelor cu care se confruntă. Într-o lume dinamica și confuză, îi ajut pe cei care apelează la mine să obțină lucruri importante pentru ei și să se bucure de viață.

Acum, poate mai mult decat oricand, sănătatea psihică a fiecarui om este pusă la încercare. Vă pot ajuta să descoperiți cum să vă adaptați la schimbări, să găsiți echilibrul emotional, claritatea în gândire și calmul.

  •  
 

 

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare