ROmedic Cabinete medicale Timisoara Cabinete Chirurgie vasculară Chirurgie vasculară Timisoara

      La Medcom Hospital găsești un spațiu al medicinei estetice de mâine, care se întâmplă astăzi.  Facem lucrurile să se întâmple cu ajutorul unei echipe de medici profesioniști, cu o vastă experiență și pregătire în domeniu, condusă sub atenta supraveghere a Dr. Raul Chioibaș.

 

      Alături de echipa medicală a CBS Medcom Hospital, pacienții se bucură constant de servicii sigure și eficiente, efectuate prin intermediul echipamentelor performante, dar și a experienței medicilor care au devenit recunoscuți de-a lungul timpului pentru rezultatele impresionante pe care aceștia le-au dobândit. Ne mândrim cu faptul că la CBS Medcom Hospital dispunem de aparatură de ultimă generație, fapt care reduce semnificativ, către minim, riscurile asociate oricărei intervenții deoarece pentru noi, calitatea actului medical și siguranța pacientului primează.

 

     Odată intrat în spațiile de așteptare sau în saloane, vei simți că aici este locul unde vei primi o întreagă experiență, nu doar servicii medicale. Aparatura nouă, ambianța plăcută, căldura personalului și decorul modern și elegant te vor ajuta să pășești în lumea frumuseții totale și a sănătății. 

 

 

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare