ROmedic Cabinete medicale Timisoara Cabinete Chirurgie plastică-estetică-reconstructivă Chirurgie plastică-estetică-reconstructivă Timisoara

CBS Medcom Hospital este o clinică de chirurgie plastica si estetică  din Timișoara, care oferă servicii profesionale in chirurgia estetica a sanului, chirurgia fetei si chirurgia nasului, printr-o echipă de medici specialiști cu o vastă experiență și pregătire în domeniu, condusă de catre dr. Raul Chioibaș.

 

Clinica Medcom oferă o gamă largă de servicii din domeniul chirurgiei estetice: atat intervenții chirugicale la buze, sâni, față, nas, urechi și corp cat si tratamente non-invazive. Alături de echipa medicală CBS Medcom, pacienții se bucură constant de servicii medicale sigure și eficiente, efectuate prin intermediul echipamentelor performante, dar și a experienței în domeniu a medicilor recunoscuți pentru rezultatele impresionante.

 

Medcom dispune de aparatură de ultimă generație care reduce la minim riscurile asociate oricărei intervenții, specialiștii Medcom bazându-se în tot ceea ce fac pe calitate. Dacă îți dorești un ten mai frumos, un corp mai atrăgător și totul fără dureri, apelează cu încredere la clinica de chirurgie estetică CBS Medcom Hospital!

 

 

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare