ROmedic Cabinete medicale Timisoara Cabinete Dermatologie și venerologie Dermatologie și venerologie Timisoara

      

MEDCOM HOSPITAL, UN SPITAL LA CELE MAI ÎNALTE STANDARDE, CHIAR  ÎN  INIMA TIMIȘOAREI!

Întins pe 4  etaje într-o clădire situată în inima orașului Timișoara, Medcom Hospital este un spațiu al medicinei estetice de mâine, care se întâmplă astăzi.  Facem lucrurile să se întâmple cu ajutorul unei echipe de medici profesioniști, cu o vastă experiență și pregătire în domeniu, condusă sub atenta supraveghere a domnului Dr. Raul Chioibaș.

Alături de echipa medicală a Medcom Hospital, pacienții se bucură constant de servicii sigure și eficiente, efectuate prin intermediul echipamentelor performante, dar și a experienței medicilor care au devenit recunoscuți de-a lungul timpului pentru rezultatele impresionante pe care aceștia le-au dobândit. Ne mândrim cu faptul că la Medcom Hospital dispunem de aparatură de ultimă generație, fapt care reduce semnificativ, către minim, riscurile asociate oricărei intervenții.
La Medcom Hospital calitatea actului medical și siguranța pacientului primează.

 

LA MEDCOM HOSPITAL ÎȚI OFERIM MAI MULT DECÂT SERVICII MEDICALE, ÎȚI OFERIM O ÎNTREAGĂ EXPERIENȚĂ

 

Odată intrat în spațiile de așteptare sau în saloane, vei simți că aici este locul unde vei primi o întreagă experiență, nicidecum doar servicii medicale. Aparatura nouă, ambianța plăcută, căldura personalului și decorul modern și elegant te vor ajuta să pășești în lumea frumuseții totale si a sănătății. După acest prim pas făcut de tine, noi vom porni spre viitor.

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!