ROmedic Cabinete medicale Timisoara Cabinete Ecografie Ecografie Timisoara

Chirurgie - Mărirea de buze cu acid hialuronic

Chirurgie - Mărirea de buze cu acid hialuronic

Pentru că ne plac premierele, te invităm iei parte la una. O metodă inovativă de redefinire a buzelor, introdusă de dr. RAUL CHIOIBAȘ îți asigură conturul la care visezi, printr-o intervenție simplă, rapidă, nedureroasă, fără riscuri și efecte secundare.

 

Mărirea de buze cu o singură înțepătură

Pentru intervenția de mărire a buzelor cu acid hialuronic, Dr. Raul Chioibas utilizează o tehnică specială – cu o singură înțepătură.
Fără incizii, tăieturi, cicatrici, mai simplu și cu recuperare mai rapidă decât după o înțepătură de albină. Pe lângă faptul că este eficientă, această intervenție de mărire a buzelor  nu produce disconfortul pe care îl presupune de regulă o procedură medicală. Acidul hialuronic în sine conţine puţină lidocaină însă, dacă e necesar, se poate aplica un strat de anestezic cremă, pentru ca disconfortul să dispară total.

 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=7&v=-eMCEqeSIiI&feature=emb_logo

 

Mai mult, la CBS MEDCOM Hospital, se utilizează un tip special de acid hialuronic, care asigură un efect de lungă durată, rezultatele fiind vizibile pe o perioadă de până la un an. Spre deosebire de metoda clasică, unde sunt efectuate mai multe injectări în zone diferite ale buzelor, tehnica de mărire a buzelor cu o singură înțepătură reduce aproape la zero riscurile de infecție sau de apariție a hematoamelor.

 

Tehnica clasică

Procedura clasică de mărire a buzelor cu acid hialuronic  durează aproximativ 15 minute și constă în injectarea acidului hialuronic cu un ac foarte fin, în cantități mici în interiorul buzei superioare și/sau inferioare.

 

Injectările pot fi realizate în marginea buzei, producând o accentuare a conturului buzei sau în profunzime, în mușchiul buzelor accentuând volumul și proiecția buzei. Este suficientă crema anestezică aplicată pe buze timp de 30 de minute înainte de procedură. Persoanele mai sensibile pot beneficia de injectarea unui anestezic local dacă este nevoie.

 

Acidul hialuronic – soluția actuală pentru mărirea buzelor

 

Până nu demult, erau disponibile pe piață multe produse utilizate pentru mărirea volumului buzelor. Ca urmare a cercetărilor recente, multe din aceste produse au fost eliminate, pentru că rezultatele obținute cu ajutorul lor nu erau satisfăcătoare sau nu rezistau bine în timp.
În prezent, pentru îmbunătățirea conturului și creșterea moderată a volumului se utilizează în principal acidul hialuronic, în diversele lui forme comerciale. Acidul hialuronic este o componentă naturală a pielii și parcurge un proces natural de degradare în timp. De asemenea, are proprietatea de a atrage apa, ducând astfel la mărirea volumului zonei unde este injectat. Datorită acestei proprietăți, menține hidratarea normală a pielii si asigura astfel un aspect tonic, catifelat.

 

Mărirea buzelor cu acid hialuronic – o procedură simplă și eficientă

 

Tratamentul durează aproximativ 30 de minute. După injectare, de regulă se aplică timp de jumătate de oră comprese reci și se masează ușor zona pentru a asigura uniformizarea substanței. Amorțeala produsă de anestezie dispare în 1- 2 ore, timp în care nu se recomandă să fumați sau să beți lichide calde sau fierbinți. Uneori pot să apară mici vânătăi în punctele de injectare. Rezultatele definitive pot fi evaluate în 7 zile, când pot fi corectate și eventualele asimetrii. La 24 ore după tratament se poate relua activitatea normală, folosind machiajul, inclusiv rujul de buze.

Beneficiile măririi de buze cu acid hialuronic:
  • Tratament sigur și rapid;
  • Rezultate imediate;
  • Nu este necesară o perioadă de recuperare;
  • Efectele sunt vizibile pe termen lung (6 – 12 luni și chiar mai mult);
  • Atenuează ridurile din jurul gurii;
  • Hidratează pielea în profunzime;
  • Conferă buzelor un aspect natural și senzual.