ROmedic Cabinete medicale Timisoara Cabinete Dermatologie estetică și cosmetică medicală Dermatologie estetică și cosmetică medicală Timisoara

Liftingul de buze

Liftingul de buze
 

Pentru că buzele au un rol atât de important în estetica facială și se consideră că dezvăluie inclusiv anumite trăsături de personalitate și tehnicile folosite pentru înfrumusețarea lor sunt diverse. La Clinica MEDCOM se aplică cele mai noi și revoluționare proceduri de înfrumusețare, inclusiv în ceea ce privește conturul și volumul buzelor.

 

Liftingul de buze – o procedură nouă
 

O nouă procedură menită să înfrumusețeze aspectul buzelor a intrat în atenția medicinei estetice și devine tot mai populară. Liftingul buzei superioare prezintă avantajul de a oferi un efect natural de volum și contur.

 

Metode de efectuare a liftingului de buze
 

Liftingul buzei superioare poate realiza utilizând două metode, care diferă prin locul de efectuare a inciziei: în interior sau în exterior.
Liftingul extern constă în trasarea unei incizii de-a lungul zonei curbate de sub nas și înlăturarea unei porțiuni din piele. Astfel, se micșorează distanța dintre buza superioară și nas, iar buza este ridicată și, în același timp, câștigă în volum. După vindecare, cicatricea este aproape invizibilă. Liftingul intern constă în efectuarea unei incizii în interiorul nasului și trecerea unei suturi către partea interioară a buzei superioare. Țesuturile sunt apoi securizate intern, ceea ce se obține astfel fiind o suspensie a buzei superioare.
Ambele proceduri se efectuează sub anestezie locală și durează aproximativ 20-30 minute. În urma operației pot să apară ușoare edeme locale și un mic disconfort care dispare în scurt timp.