ROmedic Cabinete medicale Timisoara Cabinete Ecografie Ecografie Timisoara

Radiolift / Radiage

Cu tehnica Radiolift, rămâi pe frecvența tinereții, fără intervenții chirurgicale și metode invazive. Aceasta este una din cele mai noi și modern tratamente de îmbunătățire a calității pielii.

 

Cum funcționează tehnica Radiolift?

 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=FLCzRwO4myw&feature=emb_logo

 

Tratamentul utilizează unde radio monopolare și bipolare, pentru a încălzi țesutul subcutanat. Undele radio acționează asupra asupra fibrelor de collagen, care, la rândul lor se contractă și stimulează producerea suplimentară de colagen. Astfel, țesuturile de profunzime ale pielii se întind, iar efectul resimițit la exterior este acela al unui ten vizibil mai neted și mai frumos. Remarcabil este faptul că tehnica Radiolift stimulează și circulația sângelui, ceea ce conferă pielii strălucire și culoare naturale, având, în același timp, efecte benefice asupra țesuturilor de profunzime.
Tratamentul Radiolift se efectuează cu ajutorul unui aparat special, care emite unde radio la frecvența de 4Mhz, tehnica fiind elaborată de medici prestigioși din Japonia. Tratamentul se aplică prin masarea zonelor vizate cu ajutorul unui dispozitiv în forma de bilă. Pe lângă efectul de îmbunătățire și întinerire a pielii, dispozitivul conferă și o senzație de confort extrem de agreabilă în momentul aplicării.

 

Beneficiile tratamentului de tip Radiolift:
  • Sporește luminozitatea tenului;
  • Are efect de lifting și remodelare asupra feței și gâtului;
  • Produce o îmbunătățire remarcabilă a tonusului la nivelul pielii;
  • Reduce ridurile și înviorează pielea flască;
  • Întinde pielea;
  • Crește nivelul de colagen;
  • Reduce efectul de ”bărbie dublă”;
  • Reduce cearcănele
  •  
În cât timp se văd rezultatele tratamentului?

 

Vei observa o schimbare la nivelul tenului, încă după prima ședință, iar efectele pozitive sunt tot mai vizibile cu fiecare sesiune de tratament. Tratamentul funcționează cu rezultate cumulative. Cu cât mai multe ședințe, cu atât vor fi mai vizibile efectele. De la a patra ședință, rezultatele devin remarcabile.

 

Pentru cine este potrivit acest tratament?

 

Tratamentul Radiolift este potrivit pentru orice persoană, bărbat sau femeie, care dorește un aspect mai tânăr al feței, fără a trece printr-o intervenție chirugicală. Nu există limită de vârstă pentru efectuarea unui tratament de tip Radiolift. Este totuși bine să se inceapă în jurul vârstei de 40 de ani, când pielea este încă într-o stare bună și să se continue cu tratament anual de întreținere.

 

Există efecte adverse ale tratamentului de tip Radiolift?

 

Aici avem vești bune. Efectele adverse sunt aproape inexistente și extrem de rar semnalate, în cazul tratamentului Radiolift. Undele radio sunt neinvazive, procedura este nedureroasă, fără repercursiuni. Pe scurt, imediat după tratament, cu un ten nou-nouț, te poți întoarce la activitățile normale de zi cu zi.