Medic Specialist/Primar - Oftalmologie

Anunț publicat de: Regina Maria - Bucuresti
Locație: Bacau (Bacau)
Telefon: 0736 352 095
Data: 03-07-2024

Fii parte din echipa noastra de Medici pentru locatia REGINA MARIA din Bacau pe rolul de Medic Specialist Oftalmologie!

Avand alaturi tehnologie de ultima generatie, medicii nostri fac lucruri extraordinare pentru sanatatea pacientilor, oferindu-le, cu profesionalism, empatie si dedicare, ingrijirea de care au nevoie.

Daca sunteti in cautarea unei oportunitati de cariera asteptam cu nerabdare sa va cunoastem si sa discutam despre cum putem contribui impreuna la construirea medicinei extraordinare!

Povestile de succes au intotdeauna in spate oameni pasionati de a construi, iar alaturi de noi sunt cei mai buni. Intr-o lume dinamica si intr-o continua schimbare, daca printre valorile tale se numara invatarea continua, grija, integritatea si capacitatea de a munci pentru un scop comun, atunci aici vei gasi inspiratia sa construiesti alaturi de noi un sistem medical performant si uman, cu impact in viata oamenilor.Trimite un mesaj către Regina Maria - Bucuresti:

 

Titlu mesaj:

Continut mesaj:

*Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal trimise prin acest formular să fie procesate de ROmedic.ro și expediate pe email către Regina Maria - Bucuresti.

*Câmpuri obligatorii.