Nutritionist Dietetician Acasandrei Mihaela

  • Telefon: 0752369355
  • Localitate: Iasi (Iasi)
  • Loc de muncă actual: Acasandrei Mihaela - Nutritionist Dietetician | Personal Nutrition
  • Specialitate: Nutriție și dietetică
  • Competențe: Nutriționist Dietetician licențiat UMF
Acasandrei Mihaela

Rolul de educator în nutriție este cel care îmi aduce cea mai mare satisfacție în practica clinică, în special în zona diabetului, obezității și a sindromului metabolic. În aceste cazuri și cele mai mici schimbări în alimentație și comportament alimentar, aduc beneficii majore asupra stării de sănătate. 

 

Optimizarea alimentației și implicit a stilului de viață, poate fi privită cu succes ca un proces de dezvoltare personală. Fie că obiectivul este scăderea în greutatea, prevenirea sau tratarea unei afecțiuni cu ajutorul alimentației sănătoase, scopul final este să îți îmbunătățești cmportamentul în preajma mânăcării. Pentru a beneficia de toate avantajele, fără riscuri pentru sănătate.


Cum putem colabora?

Dacă intenționezi să îți îmbunătățești modul în care mănânci, programul de nutriție personalizată este serviciul potrivit pentru tine, disponibil direct la cabinet sau online. Începem astfel cu evaluarea compoziției corporale (în cazul colaborării directe), a obiceiurilor alimentare, a relației cu mâncarea și a stării de sănătate generale, fiind necesară prezentarea analizelor recente. Voi reveni în 3-4 zile lucrătoare cu recomandările personalizate și vei beneficia de asistență de specialitate 6/7 în intervalul orar stabilit de comun acord, pe WhatsApp/e-mail.

 

Colaborarea se poate prelungi cu monitorizarea progresului, lună de lună, online sau prezentare direct la cabinet, până obții rezultatele mult dorite.

 

Formare profesională:

  • Absolventă a Universității de Medicină și Farmacie Grigore T. Popa lași, specializarea Nutriție și Dietetică.
  • Master în Nutriție și dietetică profilactică și curative, UMF Iași
  • Educator în diabet acreditat de Federația Internațională de Diabet
  • Specialist în managementul obezității certificat SCOPE (Strategic Centre for Obesity Professional Education)

 

Experiență clinică de peste 3 ani: consiliere nutrițională 1 la 1/de grup, adulți și copii, în vederea optimizării stilului de viață, inclusiv dietetică de specialitate în patologii (diabet zaharat, obezitate, boli cardiovasculare, gută, dislipidemie, cancer, sindromul ovarelor polichistice, tulburări gastrointestinale, afecțiune renale, hepatice etc.).