Dr. Albu Mihaela

  • Telefon: 0263 701 702
  • Localitate: Bistrita (Bistrita Nasaud)
  • Loc de muncă actual: Policlinica Noua Sanovil Bistrita (Str. 1 Decembrie Nr.17)
  • Specialitate: Chirurgie plastică-estetică-reconstructivă
Albu Mihaela

Dr. Albu Mihaela Medic Specialist Chirurgie Plastică, Estetică si Microchirurgie Reconstructivă
Şi-a descoperit incă din primii ani de facultate pasiunea pentru artă şi frumos, lucru care a determinat-o să aleagă Chirurgia Plastică şi Estetică. A efectuat specializarea în servicii renumite de Chirurgie Plastică: Clinica Chirurgie I urmată de Spitalul de Recuperare din Cluj-Napoca. Dezvoltarea profesională a fost continuată în Germania în cadrul Spitalului ˝Rotes Kreuz˝ Kassel sub îndrumarea Prof. Noah(Presedintele Asociaţiei Chirurgilor Esteticieni din Germania) unde şi-a desăvârsit tehnci chirurgicale de top şi a reuşit să asimileze ultimele tendinte în materie de estetică.
În prezent îşi desfasoară activitatea la Policlinica Nouă Sanovil Bistrita , la Clinica Sanovil şi în cadrul Compartimentului de Chirurgie Plastică din Spitalul Judetean de Urgenţă Bistriţa.
Dr. Albu este preocupată de obţinerea unor forme naturale în armonie cu trăsăturile fundamentale ale pacientului, dar în acelaşi timp avand în prim plan nevoile personale şi individuale ale fiecărui pacient.
Filozofia d-nei dr. Albu în materie de Chirurgie Estetică este de a diferenţia frumuseţea individuală şi naturaleţea fiecărui pacient. Pune preţ pe cel mai bun tratament care se potriveşte corpului dumneavoastră, care să îl pună în valoare dar totodata deciziile vor fii luate împreună.
Consideră că fiecare persoana are dreptul de a se simţi bine în propiul corp şi că prin ajustarea unor forme poate imbunătăţii încrederea în sine a pacientului.