Psihoterapeut Alina Marinete

  • Telefon: 0723239873
  • Localitate: București
  • Loc de muncă actual: Cabinet de Psihoterapie Alina Marinete
  • Specialitate: Psihoterapie
  • Specialitate secundară: Psihologie
  • Competențe: Psihoterapie de familie, de cuplu, copii si adolescenți
Alina Marinete

Alege să fii fericit!

 

Sunt pasionată de lucrul cu oamenii și de psihoterapie, abordarea mea este directă și onestă. Fiecare experiență trăită mi-a îmbogățit viața și m-a făcut femeia care sunt azi: optimistă, pozitivă, atentă la nevoile tale, o buna ascultătoare, empatică, organizată, atentă la detalii. După ce am absolvit facultatea și masterul în cadrul Universității București, am urmat formarea în Psihoterapie de Familie în cadrul Centrului de Formare și Terapie pentru Copil, Cuplu și Familie și sunt psihoterapeut acreditat de Colegiul Psihologilor din România.

Folosesc abordări terapeutice diferite din terapia strategică, terapia structurală, terapia focusată pe soluție, terapia colaborativă și narativă pentru a mă adapta la situația ta unică. Lucrez cu familii, cupluri, adulți, adolescenți și copii aflați într-o nevoie sau care pur și simplu vor să descopere mai multe despre ei.

Misiunea mea este ca tu să-ți găsești fericirea, să trăiești in armonie cu tine și cu cei apropiați ție și să preiei controlul asupra propriei tale vieți.

Cred în oameni, cred în relații, cred în tine și în resursele ascunse în tine pe care le putem descoperi împreună. Cred în etica, respect și demnitate.

Ce te atrage la mine? Zâmbetul! Pentru ca știu că îl vei purta și tu în curând.

Te aștept într-un cadru de siguranță sa explorăm împreună dificultățile prin care treci, singur(ă) sau împreună cu familia ta.