Psiholog Dr. Anton Zaharie Raluca

  • Telefon: 0747636697
  • Localitate: Cluj Napoca (Cluj)
  • Loc de muncă actual: Holo - Psihologie pentru comunitate
  • Specialitate: Psihologie
  • Competențe: psihoterapia copilului si adultului

Doctor în psihologie, psihoterapeut & psiholog clinician, supervizor în psihoterapii

 

Raluca este cu drag de oameni si consideră că toată munca sa este inspirată de aceștia. Ajunsă la maturitatea necesară atât personal, cat și profesional, îşi propune să ofere comunității din care face parte ajutorul emoțional de care aceasta ar putea avea nevoie în diverse momente și ipostaze. Îi place mult să scrie, iar ceea ce face în fiecare zi la cabinet o împlinește și îi confirmă că fiecare efort depus construiește ceva pozitiv în cei care îi trec pragul. Pe de altă parte, oamenii care o înconjoară îi oferă suportul, energia și bucuria de a construi mereu pornind de la niște vise – totul a început cu un vis. Astfel, profesional, a ales să viseze și să construiască.

Raluca crede cu tărie în meseria pe care o practică și simte că nu ar fi fost o altă cale mai bună pentru ea. O bună perioadă de timp și-a dedicat-o promovării psihologiei bazată pe dovezi științifice, iar media i-a oferit platforma necesară pentru a face asta. Ea speră ca visele nu doar se concretizează, ci au și continuitate.

Raluca Anton Zaharie este doctor în psihologie, psihoterapeut și supervizor în psihoterapii. Și-a început practica clinică în 2006 lucrând cu copii și adolescenți, iar acum focusul este îndreptat către psihoterapia adresată adulților, cuplurilor și familiilor. În același timp, ține cursuri de formare profesională continuă pentru psihologi, fiind membru al Asociației Multiculturale de Psihologie și Psihoterapie. Timp de câțiva ani a lucrat în presă, proiectul ei principal fiind emisiunea “Jurnal de Psiholog”, în care aborda pentru publicul larg teme de specialitate.