Dr. Ceobanu Mihai

Programare
  • Telefon: 0232261818 (cabinet)
  • Localitate: Iasi (Iasi)
  • Loc de muncă actual: Medical On Group (str Sfantul Lazar nr 50 et 1)
  • Specialitate: Chirurgie generală
  • Specialitate secundară: Proctologie
  • Competențe: urologie
Ceobanu Mihai
 

EXPERIENTA PROFESIONALA
Perioada 15 iunie 1993 si pina in prezent, medic primar chirurgie generala cu norma de baza in Ambulatoriul de Specialitate CF lasi, cu integrare in Clinica a IV-a Chirurgie a Spitalului Clinic Universitar CF Iasi, post obtinut in urma promovarii concursului organizat de catre Spitalul CF Iasi, in luna martie 1993.
- In toata aceasta perioada am asigurat asistenta medicala in specialitatea chirurgie generala la cabinetul din ambulatoriu.
Consultatii, tratamente, inclusiv interventii chirurgicale pentru pacientii cu afectiuni chirurgicale ce pot fi operate in ambulatoriu (numarul mediu al interventillor efectuate la nivelul cabinetului fiind de 120/an)

 

Incepind cu luna martie 2000 am asigurat consultatii si tratamente ambulatorii si pentru bolnavii cu afectiuni urologice ca urmare a faptului ca am dobindit si calitatea de medic specialist urologie, confirmata prin Ordinul MS nr. 900/1999 in urma sustinerii si promovarii examenului din sesiunea 20 octombrie 1999.

 

Sunt membru titular al comisiei medicale de siguranta circulatiei din cadrul Ambulatoriului de specialitate CF Iasi din 1993 si pina in prezent, calitate in care am examinat din punct de vedere chirurgical persoanele cu functii in siguranta circulatiei arondate unitatii noastre si arn participat la sedintele comisiei de siguranta circulatiei in care se analizeaza dosarele medicale si se elibereaza avizele medicale pentru persoanele ce concura la s.c.
In cadrul activitatii de integrare in clinica am internat, operat si ingrijit pacienti cu afectiuni chirurgicale si urologice, efectuind in medie 70-80 interventii pe an in cele doua specialitati.
Am participat, atit cit mi-a permis timpul, la activitatile de cercetare efectuate in cadrul Clinicii a IV-a Chirurgie, la unele din lucrarile efectuate in clinica fiind coautor (exemplu "Adenocarcinoamele apendiculare" - Prof. D. M.R. Diaconescu, Dr. Ceobanu Mihai, Dr. Radu Danila, Dr. Mirela Grigorovici - publicata in revista Chirurgia - Bucuresti 1997, 92; 283 - 285)
Timp de peste sapte ani am efectuat garzi, in zilele de primire urgente, in Clinica a II-a Chirurgi,e a Spitalului Clinic Nr. 2 Iasi, unde pe linga efectuarea, triajului si efectuarea interventiilor la pacientii internati cu afectiuni constituind urgente chirurgicale, am participat, ca prim autor, la realizarea lucrarii "Abdomenul acut de mare iritatie peritoneala - experienta Clinicii a II-a chirurgie Iasi" prezentata si inclusa in volumul Moldochirurgia ‘95.

 

Din 1999, dupa un trening efectuat la filiala din Bucuresti a unei retele de clinici particulare, lucrez in cadrul cabinetului de proctologie al filialei din Iasi a retelei mentionate, unde aplic metode moderne (I.R.C., R.B.L.) nechirurgicale de tratament radical pentru hemoroizi si fisuri anale. Aceasta activitate mi-a permis perfectionarea examinarii endoscopice recto-sigmoidiene dupa o experienta de peste 2000 de pacienti examinati.
Perioada 1 august 1988 - 15 iunie 1993 am functionat ca medic specialist chirurgie generala (medic primar chirurgie generala incepind din 1 iulie 1992, in urma promovarii concursului din sesiunea 03/1992 si confirmarii ca medic primar chirurgie generala prin Ordinul MS nr. 51011992) in cadrul sectiei chirurgie a Spitalului CFR Pascani.
In aceasta perioada pe linga activitatea din sectie (o medie de 300 interventii chirurgicale pe an) am asigurat programul de consultatii la cabinetul de chirurgie din Policlinica CF Pascani in cadrul programului de integrare spital-policlinica si 1/4 norma suplimentara fiind si membru titular in comisia medicala de siguranta circulatiei din cadrul Policlinicii CF Pascani.

 

Perioada 1 decembrie 1986 - 1 ‘august 1988 am functionat ca medic principal specialitatea chirurgie generala la Policlinica CF Pascani cu integrare in sectia chirurgie a Spitalului CFR Pascani. Mi-am inceput activitatea ca medic specialist la unitatea mentionata din luna decembrie 1986, in urma promovarii examenului pentru medic specialist in sesiunea Noiembrie 1986. In aceasta calitate am asigurat asistenta medicala de specialitate pentru pacientii ce s-au adresat cabinetului de chirurgie din policlinica si am internat, ingrijit si operat pacienti cu afectiuni chirurgicale in sectia chirurgie a Spitalului CFR Pascani, in cadrul programului de integrare Spital. Policlinica, avind in medie 250 interentii chirurgicale pe an.
Incepind cu luna februarie 1987, cind am fost confirmat medic principal in specialitatea chirurgie generala prin Ordinul MS nr. 37/2 februarie 1987, am devenit membru titular al comisiei de sc din Policlinica CFR Pascani, asigurind examinarea din punct de vedere chirurgical a persoanelor cu functii in s.c. arondate unitatii si participind la sedintele comisiei medicale si se eliberau avizele medicale pentru persoanele cu functii in s.c.

 

EDUCATIE SI FORMARE:
U.M.F. "Gr. T. Popa" Iasi - Clinica I Chirurgie iasi – Curs postuniversitar de perfectionare in specializarea "Competenta Chirurgie laparoscopica" urmat in perioada 24 - 28.X.2005, absolvit prin sustinerea colocviului din 28.X.2005. Diploma de absolvire Seria E Nr. 0006252.
Spitalul Universitar CF Iasi, Colegiul Medicilor si Farmacistilor Iasi - Simpozionul "Zilele Spitalului CFR Iasi" din 26 – 28 septembrie 2003 - Participare la sectiunea "Actualitati medico chirurgicale" si sectiunea "cursun - atestate prin diplome".
U.M.F. "Gr. T. Popa" Iasi, Spitalul Universitar CF Iasi, Colegiul National al Medicilor Iasi - Simpozionul " Zilele Spitalului Universitar CF Iasi si cursul "Urgente oftalmologice pentru medicul nespecialist oftalmolog", 31 • octombrie - 1 noiembrie 2002.

PARTICIPARE ATESTATA PRIN DIPLOME.
Asociatia Romana pentru Studiul Durerii, U.M.F. "Gr. T. Popa" Iasi - Al IV-lea Simpozion National A.R.S.D. si cursul intensiv de algeziologie" 18 - 20 mai 2000, participare atestata prin Certificat de Participare.
Societatea Romana de Gerontologie si Geriatrie , U.M.F. "Gr. T.Popa" Iasi - Simpozionul National "Factori de risc cardio vascular la virstnici" , 4 - 6 noiembrie 1999. Participare cu o lucrare atestata prin Certificat de Participare.
U.M.F. Bucuresti - Curs postuniversitar de specializare "profilaxia si terapeutica complicatiilor chirurgiei abdominale" 1 - 15 111.1989. Diploma de absolvire Seria E nr. 4958.
U.M.F. "Gr. T. Popa" Iasi - anul universitar 1983/1984 – Sectiunea Invatamint Postuniversitar - Curs postuniversitar in domeniul de specializare chirurgie generala. Diploma de absolvire Seria B nr. 6318. Dupa absolvirea cursului am urmat doi ani de pregatire practica in Clinica de Chirurgie Iasi si Clinica IV Chirurgie Iasi, dupa care am sustinut si promovat examenul de medic specialist in sesiunea noiembrie 1986.
In perioada 1.07.1980 - 11.07.1983 am functionat ca medic stagiar la Spitalul Clinic Judetean Iasi efectuind stagii de pregatire in cele sase specialitati prevazute in program. Dupa 11.X11.1983, in urma promovarii concursului din sesiunea notembrie 1983 am devenit medic secundar chirurgie generala confirmat prin Ordinul MS nr. 464/1983.
U.M.F. " Gr. T Popa" Iasi - Facultatea de Medicina Generala . Am inceput cursurile acestei facultati in anul universitar 1974-1975 si am absolvit facultatea in anul 1980 cind mi-am sustinut si licenta.