Psihoterapeut integrativ Gabriela Rus

  • Telefon: 0743336902
  • Localitate: Constanta (Constanta)
  • Loc de muncă actual: Cabinet de psihologie
  • Specialitate: Psihoterapie
  • Specialitate secundară: Terapii complementare
  • Competențe: Psihoterape integrativa, Art-terapie
Gabriela Rus

Despre mine:

Psiholog cu formare în psihoterapie integrativă ( A.R.P.I.), art-terapeut Phronetik, absolvent al Asociatiei Romăne de Terapii Expresive ( A.R.T.E.), terapie complementara recunoscută de Colegiul Psihologilor din Romania, , facilitator Hobby Center.

 

Mi-am inceput cariera de psiholog si psihoterapeut tarziu, in 2011. Inainte de asta am fost conductor arhitect, apoi doar sotie si mama pana in 2001 cand am preluat un mic bar, apoi si o alimentara. In tot acest timp am exersat " lucrul cu oamenii" in diferite variante si, din fiecare, am invatat cate ceva. Dar cel mai mult am invatat din " cariera" de mama si de sotie. Nu imi este usor sa recunosc ca am gresit de multe ori fata de copilul meu sau fata de sot, desi eram manata de cele mai bune intentii. Am constientizat apoi ca nu pot indrepta greselile mele incercand sa ii schimb pe ceilalti si am inceput sa lucrez cu mine. Si rezultatele au inceput sa apara incet-incet in urma modificarii perceptiei mele. Acum am o relatie cu mult mai buna cu fiul meu, sotul meu este mai " deschis" decat era inainte.
Folosesc aceasta experienta in lucrul cu clentii mei si ii insotesc in propriile lor experiente oferindu-le un cadru sigur unde nu ii judeca nimeni si unde pot experimenta si o alta perceptie despre ei, despre ei si ceilalti, despre vina, despre rusine, despre identitate, despre emotii neexprimate.