Psiholog Geanina Timofte

  • Telefon: +40740041099
  • Localitate: Piatra-Neamt (Neamt)
  • Loc de muncă actual: Terapie-NLP
  • Specialitate: Psihoterapie
  • Competențe: PSIHOTERAPEUT INTEGRATIV, LIFE-COACH NLP
Geanina Timofte

În urma absolvirii Facultății de Litere, am fost profesor de limba și literatura română, având privilegiul să fiu alături de generații de tineri în perioada cea mai controversată a existenței lor – adolescența.

A fost o provocare pentru mine, care m-a dus mai departe în dorința de a cunoaște sufletul uman. Am urmat cursurile Facultății de Psihologie, obținând, astfel, instrumentele necesare profesiei de psiholog.

 

Ulterior m-am format ca psihoterapeut în cadrul Școlii de Psihoterapie Integrativă – Erskine, unde am avut formatori de excepție, atât din țară cât și din SUA, Italia, Spania. Masterul în Științele Comunicării și Limbajului m-a ajutat să înțeleg cuvintele nespuse, acelea din spatele tăcerii, limbajul nonverbal, atât de important în cunoașterea celuilalt.

 

Programarea neuro-lingvistică mi s-a părut un mod practic și eficient ca timp și rezultate, de a-mi ajuta clienții  să-și atingă obiectivele și să obțină succesul în diferite aspecte ale vieții lor. Astfel am obținut certificare națională (ARONLP) și internațională (EANLP) în NLP Practitioner și NLP Master. Pentru că relațiile interumane, în special cele de cuplu, sunt un indicator al stării noastre de fericire, am considerat util să mă formez, în  cadrul L’Istituto  di Analisi Transazionale Integrativa – Italia, în Psihoterapie de Cuplu.

 

 

Psiholog Piatra Neamt

https://terapie-nlp.ro/psiholog-piatra-neamt/