Lector Univ. Dr. Giuglea Carmen

  • Telefon: (cabinet)
  • Localitate: Bucuresti
  • Loc de muncă actual: Centrul Medical Pogany
  • Specialitate: Chirurgie plastică-estetică-reconstructivă
Giuglea Carmen
  • Medic Primar Chirurgie Plastica, Microchirurgie reconstructiva si Estetica, Spitalul Clinic de Urgenta Sf Ioan, Bucuresti
  • Medic Sef de Sectie Chirurgie plastica, Microchirurgie Reconstructiva si Estetica–Spitalul Clinic de Urgenta “Sf. Ioan”, Bucuresti
  • Lector Universitar
  • Doctor in Stiinte Medicale, cu teza de doctorat: “Transferul liber microchirurgical ca modalitate de reconstructie anatomica si functionala a unor defecte postexcizionale la nivelul capului si fetei”
  • Past president Societatea Romana de Chirurgie Estetica

 

Curriculum vitae

 

Domeniul de activitate al Dr. Carmen Giuglea este chirurgia plastica, reconstructiva si estetica. Chirurgia estetica reprezinta domeniul chirurgiei plastice care corecteaza deficitele estetice congenitale (cu care te nasti), dar si cele determinate de varsta sau chiar alte afectiuni, accidente sau alte interventii chirurgicale. Interesul crescut asupra posibilitatilor de reintinerire, de imbunatatire a aspectului estetic la orice nivel corporal, au facut din chirurgia plastica si estetica o chirurgie moderna, de varf.

 

Chirurgia estetica a devenit treptat o parte componenta a vietii noastre, la care apeleaza cu dezinvoltura in general oameni tineri, cu o gandire deschisa, dar si oameni maturi sau varstnici, care doresc sa estompeze urmele lasate de trecerea timpului. Pentru a obtine prin chirurgie un rezultat cat se poate de bun, trebuie sa aveti norocul ca in medicul care va trateaza sa se armonizeze simtul artistic cu indemanarea si profesionalismul. Caci chirurgia plastica este o arta care trebuie facuta de profesionisti.

 

Este binecunoscut faptul ca dorinta de imbunatatire a aspectului fetei si corpului este in general motivata de existenta unor complexe fizice care genereaza la randul lor temeri si anxietate fata de propria persoana. Rezolvarea acestora poate contribui la gasirea sau recapatarea echilibrului psihic al persoanelor in cauza, cu modificarea chiar a comportamentului social. Intelegerea acestor mecanisme vine in sprijinul ideii de sustinere a rolului chirurgiei estetice in ameliorare a imaginii de sine, a cresterii increderii in propria persoana.

 

Echipa de profesionisti a dr. Carmen Giuglea va asteapta sa o cunoasteti, garantand ca va va face sa fiti inconjurati de caldura, incredere si disponibilitate la solicitarile dumneavoastra. Procedurile chirurgicale utilizate sunt adaptate si individualizate, lucru de care va puteti convinge in cadrul consultatiei.

 

In functie de problema pe care o aveti, puteti beneficia de un sfat, o ameliorare sau o rezolvare a acesteia, in functie de tipul problemei si de posibilitatile reale de tratament. Indiferent de situatie, profesionalismul, daruirea si caldura cu care veti fi inconjurati de catre membrii echipei Dnei. Dr. Carmen Giuglea va vor ajuta sa treceti usor si cu incredere peste orice moment dificil.