ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Psihologie Psihologie Bucuresti

CABINET DE PSIHOTERAPIE SI PSIHO-SEXOLOGIE. Specialistii nostri trateaza cu succes anxietatea, atacurile de panica, problemele emotionale, disfunctii sexuale feminine si masculine- disfunctii erectile, ejaculare precoce- , consiliaza cuplurile in impas.


Psihoterapia este o solutie la problemele care ne framanta si poate sa ne vindece rănile sufletului. Cred ca reprezinta un loc al sperantei si al unui nou inceput.
Printr-o relatie plina de incredere, de colaborare cu psihoterapeutul potrivit, psihoterapia poate oferi celor care au nevoie, sprijinul cu ajutorul caruia sa-si recapete puterea, speranta, un loc in care sa gaseasca solutii şi să-şi redescopere resursele.
Poate fi locul în care înveţi să creşti şi să devii tu însuţi.


Terapie individuală
Îmi ajut clienţii să-şi descopere scopuri clare, dar sunt si flexibilă pentru a le oferi suficient spatiu pentru a explora mai mult, cand se doreste aceasta. Stilul meu este plin de compasiune şi înţelegere, orientat pe problemele clientului, interactiv.
Sunt specializata in cele mai valoroase tipuri de terapie: cognitiv-comportamentală, hipnoză ericksoniană, hipnoanaliză tranzacţională, terapii scurte orientate pe resurse şi soluţii, de aceea pot spune că abordarea mea este de tip integrativ, adaptându-mă problematicii şi necesităţilor fiecărei situaţii în parte.
Consider că tu esti expertul vieţii tale, de aceea eu te pot ajuta în explorarea de noi înţelesuri şi în a găsi răspunsuri la problemele care te preocupă, sarcina ta este de a le pune în practică.
De multe ori dau teme pentru acasă. Aceasta pentru ca timpul între sesiuni să se scurgă cu maximum de folos, purtandu-se scurta astfel perioada terapiei.


Consiliere de cuplu
Una dintre pasiunile mele este sa lucrez cu cupluri sau persoane care doresc sa-şi imbunatatească relaţiile. Sunt împreuna cu soţul meu de 15 ani si avem o căsătorie fericită şi de aceea cred ca pot sa-ţi împărtăşesc atât din experienţa mea personală, căt şi din formarea mea ca psihoterapeut. Tipul meu de abordare se focalizaeaza pe îmbunatăţirea comunicării, dezvoltarea abilităţilor de rezolvare a problemelor, vindecarea emoţională şi înţelegerea schemelor de gândire care provoacă suferinţa şi resentimentele în cuplu.
Sexualitatea este iarăşi o temă fierbinte pe care o putem aborda atît ăn consilierea de cuplu cât şi în cadrul terapiei individuale.
Am susţinut numeroase workshopuri şi seminarii legate de îmbunătăţirea relaţiei de cuplu cu tema Cum să ai Relaţii Fericite sau Sexualitatea in relaţia de cuplu.


Terapie de grup
Ofer cu drag terapie de grup. Am susţinut şi organizat grupuri de Vindecare emoţională, Îmbunăţirea relaţiilor, managementul emoţiilor distructive.
Puteţi să mă contactaţi la adresa de email pt a afla ce grupuri sunt deschise în acest moment.


Dezvoltare Personală
Consider că pentru o persoană care vrea să fie fericită şi împlinită, procesul dezvoltării personale este o necesitate vitală. Autocunoaşterea, descoperirea punctelor forte sau a punctelor slabe, dezvoltarea inteligenţei emoţionale şi a schemelor cognitive este doar o parte din domeniile spre care ne îndreptăm atenţia în această călătorie fascinantă înăuntrul nostru.
Ca tehnici folosesc tehnici din psihodramă, imagerie dirijată, introspecţia, Eneagrama, jocuri de rol, tehnici din coaching şi experienţiale.

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare