Dr. Mercut Razvan

  • Telefon: 0723314030
  • Localitate: Craiova (Dolj)
  • Loc de muncă actual: Clinica Irina
  • Specialitate: Chirurgie plastică-estetică-reconstructivă
Mercut Razvan

Dr. Razvan Mercut a absolvit in 2011 Facultatea de Medicina a Universitatii de Medicina si Farmacie din Craiova. În 2012 a inceput specializarea in departamentul de Chirurgie Plastica, Estetica si Microchirurgie Reconstructiva din Spitalul Judetean de Urgenta Craiova, devenind medic specialist in 2016.

Din 2015 este cadru universitar in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie din Craiova, Facultatea de Medicina – catedra de Chirurgie Plastica, Estetica si Microchirurgie Reconstructiva, in prezent ocupand postul de Sef de Lucrari.

A participat la numeroase proiecte de cercetare nationale si internationale.
A devenit Doctor in Știinte Medicale in 2014 avand ca tema de doctorat: “Carcinoamele extremităţii cefalice”.

În tot acest timp a continuat sa isi perfectioneze specializarea in chirurgie estetica si domenii specifice de chirurgie reconstructiva in centre de excelenta din Europa.

Dr. Mercut a publicat şi publica regulat in reviste nationale si internationale si a contribuit la manifestari stiintifice nationale si internationale de chirurgie plastica ca prezentator si autor sau coautor al lucrarilor stiintifice si practice de la inceputul activitatii sale ca medic.

Chirurgia Plastica este o disciplina chirurgicala ce necesita ca pacientul si chirurgul sa ia deciziile impreuna intr-un cadru de respect reciproc pentru a alege cele mai sigure si eficiente tehnici chirurgicale.

PUBLICAŢII

Coautor în 6 cărţi

Număr lucrări ştiinţifice publicate în extenso :

11 articole ISI

12 articole BDI

2 articole în alte reviste

67 comunicari orale cu rezumat