Dr. Petrovici Doru-Ioan

Programare
  • Telefon: 0256436205
  • Localitate: Timisoara (Timis)
  • Loc de muncă actual: Centrul medical Theodor (Str.Teodor Mihali Nr.2)
  • Specialitate: Medicină de familie
  • Specialitate secundară: Pediatrie
  • Competențe: medic primar MF, competenta ecografie generala

Medic de familie cu bogata practica medicala, experienta in medicina de familie, medicina generala pediatrie, medic primar medicina de familie cu competenta ecografie generala

Medicul de familie fondator al Centrului medical THEODOR din anul 2005

In paleta de activitati de la cabinetul medicului de familie enumeram consulturile medicale ale nou nascutului, copilului mic, gravidei si lauzei, adolescentului, adultului, varstnicului, moniorizarea afectiunilor cronice, vaccinarea sugarului si copilului mic, examinarile de bilant periodice ale copilului mic pana la varsta de 3 ani, adultului si varstnicului, consultatii la domiciliu, eliberarea de documente medicale care se cer, infiltratii, mezoterapie, ecografie generala cu ecograf doppler, ekg, spirometrie, aerosoli, 

Dr Petrovici Doru Ioan, si-a diversificat abilitatile in ecografia generala efectuand la ora actuala cu mare succes ecografia de san, ecografia tiroidei, ecografia de tesut. etc

Utilizeaza cu succes infiltratiile in procesele inflamatorii ale incheieturilor, precum si mezoterapia cu substanta antiinflamatoare.

In perioada de pandemie a depistat nenumarati pacienti cu pneumonie provocata in urma infectiei cu COVID-19 pe care a putut sa ii vindece fara a fi necesara internarea acestora in spital.

La nivelul cabinetului de familie s-au facut primele vaccinari si testari COVID-19 reusind astfel sa se izoleze din timp pacientii infectati de cei sanatosi.

Tot cu ajutorul ecografului a depistat afectiuni acute precum apendicita sau afectiuni mai grave tumori in zona abdominala care printr-o interventie rapida chirurgicala a putut salva viata pacientilor.

Cu ajutorul Asociatiei Societatea Medicilor de familie prin care s-au livrat cu titlu de imprumu pentru o perioada nedeterminata concentratoare de oxigen de care vor putea benficia pacientii din lista dlui Dr Petrovici cu afectiuni respiratorii grave dependenti temporar de administrarea oxigenului.

La cabinetul medicului de familie la initiativa Dr Petrovici Doru ,asistentii medicali bine pregatiti efectueaza toata gama de tratamente necesare pentru vindecarea eficienta a pacientilor.