Psiholog Potcoavă Alina Dana

Programare
Potcoavă Alina Dana

Licențiată în Psihologie și Psihopedagogie Specială;  

Specializare în  psihoterapie pozitivă;   

Master în Management și Consiliere în Carieră;  

Formator și Consilier în carieră GCDF

Psiholog atestat COPSI cu cod personal: 14243 Specialitățile:Psihoterapie pozitivă & Psihologia muncii și organizațională;

 

Scurtă istorie profesională:

Mi-am început activitatea profesională în cadrul Fundației Holt România Filiala Mureș în 2003 unde am susținut cursuri de educație parentală și am lucrat, ca și asistent social, cu familiile copiilor aflați la risc de abandon. Mi-am extins constant orizonturile participând la cursuri despre comunicarea emoțională cu copilul, intervenția psihologică în cazul abuzului sexual, jocul terapeutic și art-terapia, educația și terapia rațional emotivă. Am continuat în managementul resurselor umane ocupându-mă de selecție și recrutare, evaluare și training, diagnoza și dezvoltare organizațională.  Am urmat apoi un master în management și consiliere în carieră ocupându-mă astfel și de latura "mai pragmatică și antreprenorială" a mea.

 

Am transformat curiozitatea și pasiunea, pentru dinamica psihicului uman, în profesie odată cu formarea în Psihoterapie pozitivă în cadrul Cabinetului Elipsiona din Cluj-Napoca. Mi-am început practica privată ca și psihoterapeut în 2014 și continui să mă dezvolt profesional și personal învățând și utilizând cele mai noi metode și tehnici psihoterapeutice.