TANASE MIHAI

  • Telefon: 0723.275.694
  • Localitate: BUCURESTI
  • Loc de muncă actual: ,,SUNT PROPRIUL MEU STAPAN
  • Specialitate: Terapii complementare
  • Competențe: Biorezonanta QMA,Reflexoterapeut,Maestru Reiky,TAY MASAGE
TANASE MIHAI
Sunt un om simplu care lucreaza cu oameni si pentru oameni. Am lucrat in domeniul aeronautic 15 ani dar am hotarat in urma cu aproximativ 18 ani sa nu mai fiu cu ,,capul in nori"si sa cobor cu ,,picioarele pe pamant". De ce? Deoarece chiar daca mergeam,respiram, ,,muream putin cate putin in interior"- nu imi placea ceea ce faceam.Imi plac oamenii,animalele,natura. Astfel am devenit mai intai, reflexoterapeut si am format reflexoterapeuti in cadrul Clinicii REVITAL BUCURESTI,PITESTI,CRAIOVA,GALATI. Am diploma TAY MASAGE(masaj traditional thailandez-sa nu se confunde cu masajul erotic),gradul 1 si 2 in TEHNICA RADIANTA sunt Maestru REIKY, Specialist BIOREZONANTA QMA.
Imbin TERAPIILE COMPLEMENTARE CU FITOTERAPIA . Produsele pe care le recomand sunt produse de ultima generatie care sunt obtinute prin presare la rece si in vid,au structura lamelara cu efect retard(se dizolva in corpul uman in 10-18 ore). Sunt 100% naturale, nu contin zahar,sare,conservanti, nu creaza dependenta, se adreseaza tuturor persoanelor incepand din faza de embrion uman pana la cele mai inaintate varste. Sunt minerale, vitamine, oligoelemente, antioxidanti, produse pentru digestie, pentru slabit, pentru fiecare afectiune a aparatului circulator,respirator,urinar,endocrin,nervos,oase si articulatii.
Toate produsele au avizul celui mai sever for international FDA, GMP, Ministerul Sanatatii si Agriculturii din Romania,OPC, Pentru mai multe detalii accesati site http://calivitatanase.ro