Drojdie de orez rosu Bio, Red yeast rice BIO, 120 capsule, tratament colesterol si trigliceride marite, monocolin k

-35%
valabilitate
> 7 zile
75.00 lei
Pret vechi: 116.00 lei | Economisesti: 41 lei
N/A disponibile

Scurta prezentare:

- sursa importanta de monacolina K; - contribuie la scaderea nivelului de colesterol; - tratament trigliceride si colesterol marit - curata vasele de placi si depuneri - protejeaza inima - scade riscul de accident vascular cerebral

Reduceri medicale: Drojdie de orez rosu Bio, Red yeast rice BIO, 120 capsule, tratament colesterol si trigliceride marite, monocolin k

Prezentare detaliata:

Levure de riz rouge Bio este un supliment alimentar natural pe baza de drojdie de ore rosu, care este cunoscut pentru proprietatile puternice pe care le are in legatura cu mentinerea unui nivel optim de colesterol in sange.

Beneficii Drojdie de orez rosu Bio:

- sursa importanta de monacolina K;

- contribuie la scaderea nivelului de colesterol;

- tratament trigliceride si colesterol marit

- curata vasele de placi si depuneri

- protejeaza inima

- scade riscul de accident vascular cerebral

Datorita continutului natural si bogat in monacolina K, drojdia de orez rosu actioneaza asupra sintezei de colesterol in organism.

Drojdia de orez rosu este obtinuta printr-un proces de fermentatie, in care orezul este pus in contact cu o ciuperca rosie. Aceasta este originara din Asia, acolo unde culturile de orez sunt foarte mari si importante.

Drojdia de orez rosu este utilizata din cele mai vechi timpuri atat in alimentatie, ca un condiment de colorare, cat si in medicina traditionala.

Suplimentele pe baza de drojdie de orez rosu ajuta la mentinerea nivelurilor normale de colesterol in sange, datorita continutului de monacolina K.

Adaugati acest supliment la dieta dvs. timp de o luna si bucurati-va de beneficiile sale asupra organismului, in special asupra nivelului de colesterol.

Un nivel optim de colesterol in sange inseamna o inima sanatoasa, o circulatie buna si risc mai mic de accident vascular cerebral.

Prospect Drojdie de orez rosu Bio

Recomandari: se poate administra impreuna cu Coenzyma Q10, pentru a spori efectul. Nu este recomandat femeilor insarcinate sau care alapteaza si persoanelor care iau un tratament pentru reducerea lipidelor.

Mod de administrare: 3 capsule pe zi, a se administra seara dupa masa.

Mod de prezentare: flacon a cate 120 de capsule.

Ingrediente

Pentru o capsula

Drojdie de orez roșu bio titrat cu 0,4% monakolina K

250 mg

 

https://krilloil.ro/colesterol-si-trigliceride/317-drojdie-de-orez-rosu-bio-red-yeast-rice-120capsule-tratament-trigliceride-si-colesterol-marit.html

Krill Oil Impex

Autorul acestei oferte:

Krill Oil Impex

Localitate: Bucuresti

Judet: Bucuresti

Adresa: Sos. Iancului Nr. 1 (Nu avem magazin fizic, produsele nu se pot ridica de la adresa)

Telefon: 0764477646

Link: informatii suplimentare aici

Termeni si conditii:

Aceasta oferta este publicata direct de catre ofertant; comanda realizata de dvs va fi urmata de o confirmare telefonica in urma careia se vor stabili termenii finali privind achizitia acestei oferte.