Doppler carotide pentru verificarea circulatiei spre creier

-30%
valabilitate
> 7 zile
350.00 lei
Pret vechi: 500.00 lei | Economisesti: 150 lei
100 disponibile
Atentie: aceste servicii sunt localizate in Bucuresti

Scurta prezentare:

Dopplerul de carotide verifica circulatia prin arterele ce alimenteaza creierul cu sange oxigenat

Reduceri medicale: Doppler carotide pentru verificarea circulatiei spre creier

Prezentare detaliata:

 
 
 
 
 
Daca aveti unul sau mai multi dintre factorii de risc mentionati sau ati avut simptomele evocate deja, contactati medicul Dvs. cardiolog sau chirurg. Acesta va va pune intrebari despre modul Dvs. de viata, despre posibilele simptome avute si va va examina – va asculta arterele carotide pentru sufluri, va masura tensiunea arteriala. Daca apare suspiciunea de ingustare a carotidelor, vi se va face un examen eco-Doppler carotidian, care arata cu mare precizie cat de deschise sunt arterele carotide si cu ce viteza curge sangele prin ele. Majoritatea specialistilor recomanda indepartarea prin operatie a placii de aterom, daca aceasta ingusteaza cu 60% sau mai mult artera carotida.
De obicei acest test este suficient, dar uneori medicul are nevoie de mai multe informatii, asa incat va indica explorari imagistice suplimentare (angiografie clasica, angio CT sau angio-RMN cu reconstructie tridimensionala) pentru stabilirea indicatiei de tratament.

Stefarimed

Autorul acestei oferte:

Stefarimed

Localitate: Bucuresti

Judet: Bucuresti

Adresa: Splaiul Unirii nr. 223, etaj 2

Telefon: 0730457490

Link: informatii suplimentare aici

Termeni si conditii:

Aceasta oferta este publicata direct de catre ofertant; programare realizata de dvs va fi urmata de o confirmare telefonica in urma careia se vor stabili termenii finali privind achizitia acestei oferte.