ROmedic Cabinete medicale Suceava Cabinete Oftalmologie Oftalmologie Suceava


Există în viaţă lucruri nepreţuite care condiţionează satisfacerea tuturor celorlalte nevoi pe care Maslow le-a sintetizat atât de bine: nevoile elementare, nevoia de siguranţă, de iubire, de recunoaştere, satisfacţia personală, realizarea propriilor aspiraţii etc.

Clinica Oftalmologica NOVAOPTIC a fost creată în primul rând pentru a răspunde unei astfel de nevoi: nevoia de sănătate!

"Mai sănătos" este prioritatea noastră de bază care ne angrenează munca zi de zi. Dar suntem interesaţi de asemenea şi de componentele care dau frumuseţe şi utilitate vieţii: bunul gust, calitatea, noutatea, ingeniozitatea, profesionalismul, performanţa şi toate celelalte lucruri care ne asigură relaţii bune cu clienţii şi pacienţii noştri, oamenii de lângă noi ...!

În trecut ochelarii erau priviţi doar ca simple obiecte funcţionale. În ziua de azi, ochelarii reprezintă o reflexie evidentă a personalităţii, a bunului gust şi nu în ultimul rând, a stilului de viaţă.

Clinica Oftalmologica NOVAOPTIC a înţeles această schimbare de atitudine şi a încorporat în oferta sa combinaţia ideală dintre design, creativitate şi funcţionalitate, toate acestea, firesc susţinute de calitatea mărcilor pe care le promovează şi atenta selecţie a produselor oferite pentru personalităţi diferite. De la moda feminină şi distincţia masculină, până la clasicul neschimbat şi stilurile ingenioase pentru copii, în magazinele Novaoptic veţi găsi cu certitudine produsele ideale, potrivite personalităţii dumneavoastră. Oricare ar fi designul ales, produsele noastre vă vor garanta confortul şi plăcerea de a le purta.

Datorită grijii deosebite pe care o avem pentru asigurarea satisfacţiei clienţilor noştri, Clinica Oftalmologica NOVAOPTIC este prima alegere, pentru fiecare, întotdeauna.

Clinica Novaoptic oferă pacienţilor o gamă completă de servicii oftalmologice şi produse destinate ameliorării şi îngrijirii vederii.
Atât pentru copii, cât şi pentru adulţi, echipa medicală Novaoptic identifică şi tratează problemele oculare asociate fiecărei vârste, cu ajutorul celor mai noi metode şi instrumente de investigare oftalmologice.

Obiectivul nostru este să oferim pacienţilor siguranţa unui diagnostic corect şi tratarea afecţiunilor depistate cu ajutorul unei tehnologii la standarde europene, din care menţionăm:

- Tomografia in coerenta optica (OCT)
- Fotocoagularea retinei cu laserul Zeiss Dioda 532
- Fotografierea digitală a fundului de ochi (în diabet, HTA, arterioscleroză)
- Screeningul glaucomului prin tonometrie automată noncontact
- Efectuarea câmpului vizual (pentru neuropatii optice, glaucom)
- operaţii de cataractă, glaucom, pterigion, afecţiuni ale pleoapelor (în regim ambulatoriu)
.
Intervenţia chirurgicală pentru cataractă se efectuează prin facoemulsificare cu ultrasunete, tehnică operatorie de vârf pe plan mondial. Sala de operaţie este dotată cu microscop operator şi aparat de facoemulsficare cu ultrasunete de ultimă generaţie ceea ce oferă toate facilităţile tehnice pentru desfăşurarea operaţiei într-un timp scurt (20 min) şi în deplină siguranţă. Tehnica operatorie constă în fragmentarea nucleului cristalinului prin ultrasunete şi extragerea lui printr-o incizie foarte mică (de aproximativ 2 mm) urmată de implantarea unui cristalin artificial moale, foldabil, fără sutură.

Consultaţiile oftalmologice complete se efectuează în cabinete dotate la nivel european pentru:

- prescriere de ochelari si lentile de contact
- diagnosticul precis și monitorizare în glaucom
- diagnosticul retinopatiei diabetice
- tratamentul retinopatiei diabetice prin fotocoagulare LASER sau injecţii intravitreene
- ecografie oculo-orbitară
- biometrie oculară
- pahimetrie corneană
- câmp vizual computerizat
- tomografie în coerență optică (OCT) pentru retină și nervul optic
- biomicroscopie ultrasonică (UBM)
- determinarea refracției oculare la copiii foarte mici cu aparatul Plusoptix
Toate acestea se pot realiza numai printr-o dotare corespunzatoare în echipamente: combine oftalmologice, autokeratorefractometru, ecograf, perimetrie computerizata cu analizatorul de camp vizual, biometru, tonometru non-contact etc.

Ultimele recomandări de la pacienți:

17-06-2019
Maidaniuc Jeaneta, 60 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Profesionalism,respect si va recomand sa va mentineti atitudinea.Am fost la consultatie la d-na doctor David Cristina cu tatal meu,Maidaniuc Nicolai un varstinic de 85 de ani care a intrat trist in cabinet si a iesit de acolo cu speranta ca o sa poata citit si scrie, acestea fiind pasiunea lui.Va multumesc mult!

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare