Parteneriat media

©

Autor: Redacția ROmedic

Prin acest mesaj dorim să ne exprimăm intenția de a participa activ atât la fiecare eveniment medical din țară, cât și la evenimente medicale din străinătate de interes pentru comunitatea medicală din România.
Putem face acest lucru prin parteneriate media.

De ce un parteneriat media cu ROmedic?

ROmedic este unul dintre cele mai mari site-uri de medicină din România, având lunar peste 1.5 milioane de vizitatori unici și aproximativ 5 milioane de afișări. Comunitatea medicală ROmedic este constituită din Indexul Medical de cabinete și firme medicale cu peste 30.000 de membri înscriși și un forum medical ce numără astăzi peste 200.000 de utilizatori. Astfel, reușim cu succes să informăm cu privire la un eveniment din domeniul medical.

 

Ce oferim partenerilor media?

- prezentarea evenimentelor în secțiunea Știri, noutăți și evenimente medicale, inclusiv date de contact și link;

- publicarea tuturor comunicatelor de presă privind evenimentul;
- afișarea în zona "Evenimente medicale partenere". Aici afișăm doar evenimentele partenerilor media, aranjate în ordine inversă cronologic. Această zonă oferă vizibilitate maximă unui eveniment ce are loc în perioada următoare, pe toată secțiunea de știri medicale;

Pentru evenimentele offline:

- 50.000 afișări ale unui banner cu dimensiunile 300x250 (coloana dreaptă). Perioada de afișare este la alegerea partenerului.

Pentru evenimentele online:

- afișarea unui banner 300x250 (coloana dreaptă) pe secțiunea Știri, noutăți și evenimente medicale timp de 2 săptămâni înainte de eveniment (sau o perioadă de 2 săptamâni pe care o considerați utilă)

Ce dorim în schimb?

- integrarea ROmedic în pachetele standard de promovare a Partenerilor media (logo pe materiale publicitare, menționare în spoturi radio/TV etc.);

- afișarea unui link direct dofollow, text sau logo pe website-ului evenimentului.

Pentru evenimentele offline:

- inserarea pliantelor ROmedic în mapele (și standurile) de prezentare a evenimentului;
- afișarea unui banner / mesh / roll-up ROmedic într-o zonă cu vizibilitate bună în cadrul evenimentului;

Pentru evenimentele online:

- mențiunea clară în cadrul(pe perioada) evenimentului cel puțin o dată pe zi (și zilnic dacă evenimentul se întinde pe mai multe zile)


Oferta și solicitările noastre, prezentate mai sus, sunt generale și pot fi particularizate în functie de fiecare partener în parte. Asteptăm să ne contactați pentru a stabili termenii finali ai viitoarei noastre colaborări.
Informații de contact găsiți aici.


Data actualizare: 17-06-2020 | creare: 26-01-2012 | Vizite: 44892
©

Copyright ROmedic: Articolul se află sub protecția drepturilor de autor. Reproducerea, chiar și parțială, este interzisă!