Propolgemma – inovația în tratarea afecțiunilor gâtului și cavității bucale

©

Autor: Redacția ROmedic

Propolgemma – inovația în tratarea afecțiunilor gâtului și cavității bucale
Advertorial oferit de HelpNet

În urma cercetărilor, Aboca a dezvoltat un complex molecular cu capacități deosebite de protecție a mucoaselor cavității orofaringiene.

Această nouă abordare  în  tratarea și protecția cavității orofaringiene pornește dintr-o perspectivă total inovatoare - evoluția propolisului vegetal . Demonstrat ca fiind mai potrivit pentru afecțiunile gâtului și ale cavității bucale, datorită compușilor care îmbunătățesc mucoadeziunea, propolisul vegetal este obținut din aceeași materie primă utilizată de albine: mugurele de plop.

Propolgemma este un complex molecular compus din rășini, polizaharide și lignine, obținut din muguri de plop negru, din a cărui rășină albinele extrag Propolisul european. Datorită unui proces special de extracție multifracționat, Propolgemma se caracterizează prin prezența unor componente principale tipice propolisului împreună cu compuși funcționali ai țesutului vegetal din mugurii de plop.

Fracția rășinoasă și fracția bogată în compuși polizaharidici și lignină acționează sinergic formând o barieră protectoare asupra mucoasei inflamate care, împreună cu proprietățile antioxidante ale flavonoidelor, combate în mod indirect inflamația. Pelicula formată protejează mucoasa, calmează iritația și reduce durerea de gât și din cavitatea bucală.

Propolgemma spray este indicat în tratamentul durerii de gât și al afecțiunilor cavității bucale (cum sunt stomatitele, aftele și gingivitele) asociate cu senzații de durere și sensibilitate la deglutiție. Poate fi utilizat și în cazul unor mici leziuni la nivelul gurii, cauzate, de exemplu, de tratamente dentare sau de folosirea unor aparate ortodontice sau proteze dentare. Produsul poate fi folosit preventiv  în toate cazurile în care există expuneri la agenți externi agresivi sau iritanți (frig, fum, smog).

Aboca a creat astfel o gamă completă de produse care se adresează adulților și copiilor cu vârsta peste 3 ani, prin dezvoltarea celor 2 dispozitive medicale cu adresabilitate diferită : Propolgemma spray forte adulți și Propolgemma spray fără alcool pentru adulți și copii.

Pentru mai multe detalii accesați acest link: https://www.aboca.com/ro/produsele/propolgemma

Data actualizare: 06-10-2017 | creare: 06-10-2017 | Vizite: 1703
©

Copyright ROmedic: Articolul se află sub protecția drepturilor de autor. Reproducerea, chiar și parțială, este interzisă!