Joburi pentru studenții la medicină și medici rezidenți - realizare articole medicale de acasă

©

Autor: Redacția ROmedic

Pentru solicitări de colaborare contactați-ne pe adresa hr@romedic.ro

Acest gen de colaborare (articole plătite) este destinat DOAR studenților la medicină și medicilor rezidenți.


Aveți aptitudini de exprimare în scris? Vă place să studiați, să căutați materiale, să prelucrați informația și să o sintetizați sub forma unui articol original, interesant și util? În acest caz vă invităm să vă alăturați colaboratorilor ROmedic!

Ca orice publicație medicală, ROmedic dorește să ofere cititorilor săi informații utile și permanent actualizate. Acesta este motivul pentru care dorim să ne creștem continuu lista de colaboratori care să ne ajute să publicăm mereu articole de calitate. În plus, această colaborare are rolul de a oferi un sprijin studenților și rezidenților cu un venit nesatisfăcător.

Pe scurt, cum decurg lucrurile pentru o astfel de colaborare:

1. Creați o listă de subiecte pe care ați dori să le abordați. Verificați ca acestea să nu existe deja pe site-ul www.romedic.ro.
2. Trimiteți lista către aprobare de către editorii ROmedic.
3. Primiți aprobarea și începeți să realizați articolele.
4. Publicați articolele într-o zonă de lucru de pe ROmedic (veți primi indicații ulterior).
5. Primiți bani lunar pentru articolele publicate.

Avantajele colaborării cu ROmedic:

1. Dezvoltare profesională:
Studenții și rezidenții colaboratori pot aborda subiecte din sfera (specialitatea medicală) lor de interes. Să creezi un articol înseamnă studiu, cercetare, sinteză a informațiilor. Ce poate fi mai util pentru a asimila infomații?

2. Fără stres, fără deadline
Fiecare scrie în ritmul sau în functie de inspiratie, chef și timp disponibil.

3. Fără restricții
Puteți crea articole de prezentare a afecțiunilor, proceduri medicale, ghiduri pentru pacienți sau sfaturi medicale pentru o viață sănătoasă. Aveți toată plaja de domenii medicale la dispoziție.

4. Promovare viitoare
Probabil că în acest moment nu aveți nevoie de promovarea serviciilor medicale, însă pe viitor, în calitate de medic practicant, promovarea oferită de ROmedic vă va prinde bine. Cum vă vom promova? Veți fi prezentați în lista de colaboratori ROmedic, articolele dvs vor trimite cititorul către pagina de prezentare, unde, la solicitarea dvs, vom publica datele de contact în vederea programării. Colaboratorii ROmedic vor avea și un cont de cabinet Gold, cu toate elementele de promovare asociate. Sunt și alte elemente de promovare pe care însă nu le vom detalia aici.

5. Ajutor financiar
Articolele dvs vor fi plătite. Despre valoarea unui articol, modalitatea de plată și detaliile juridice vom discuta ulterior, dupa ce ne veți trimite solicitarea de colaborare.

Responsabilitățile colaboratorilor ROmedic:

1. Articole originale - articolele respectă drepturile de autor.
2. Articole nepublicate online - articolul nu a mai fost publicat pe internet.
3. Articole de calitate - ne rezervam dreptul de a respinge articole care nu satisfac exigențele noastre.

Vă rugam să trimiteți solicitarea de colaborare sub forma unui email pe adresa hr@romedic.ro. În acest email precizați informații de contact (telefonul și email-ul dvs) și domeniul dvs de interes (ce fel de articole ați dori să publicați). Întrucât bugetul pe care îl alocăm pentru colaborări de acest gen este limitat, vă recomandăm să ne contactați cât mai rapid.

Vă așteptăm cu drag!

Data actualizare: 29-08-2017 | creare: 27-05-2017 | Vizite: 44354
©

Copyright ROmedic: Articolul se află sub protecția drepturilor de autor. Reproducerea, chiar și parțială, este interzisă!