Recuperare medicală, fizioterapie și kinetoterapie

©

Autor: Redacția ROmedic

Recuperarea medicală, kinetoterapia și fizioterapia sunt verigi importante pentru menținerea sănătății și recuperarea eficientă a integrității și funcționalității sistemului musculo-scheletal.

Specialiștii vin mai aproape de voi prin intermediul unor interviuri complexe ce tratează specific și complet, afecțiunile musculo-scheletale și articulare, în funcție de vârstă și alte particularități fiziologice sau patologice, dar un lucru rămâne liniar: importanța actului de prevenție!

 

 

Lombosciatica privită cu înțelepciune

Interviu realizat cu Conf. Dr. Gabriela Udrea, conferențiar universitar, doctor în științe medicale, medic primar medicină internă, medic primar reumatologie și psihoterapeut....

Interviu cu Alexandru Lefter, kinetoterapeut: „Ghiozdanul copiilor – o povară prea grea pentru un spate atât de fragil!”

Alexandru Lefter, kinetoterapeut principal la Topkineto Iași, oferă lămuriri cu privire la pericolele „din spatale” ghiozdanelor si ale pozitiilor vicioase, dar mai ales soluții și sfaturi prețioase la toate aceste neajunsuri. Citește tot interviul:...


Data actualizare: 04-09-2017 | creare: 04-09-2017 | Vizite: 2053
©

Copyright ROmedic: Articolul se află sub protecția drepturilor de autor. Reproducerea, chiar și parțială, este interzisă!