ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Bucuresti

Life Coaching

Life Coaching

Fitness în cabinetul de psihoterapie! Antrenează-ți mintea!

 
 
Cand apelam la un life coach?

Nu lăsa progresul la voia întâmplării, acționează în mod concret și planificat pentru a-l obține.
Indiferent ce îți dorești să obții de la viață, că este vorba despre performanță, abundență, bucurie sau orice altceva, pentru a ajunge acolo ai nevoie să fii antrenat, să cunoști pașii necesari și să vezi lucrurile dintr-o perspectivă care să te avantajeze. Cât timp perspectiva și felul tău de a gândi rămân la fel, lucrurile pe care le faci și ceea ce obții rămâne la fel, iar pentru a atinge noi culmi este necesar să gândești diferit.

 

Dar pentru a ajunge să gândești diferit, ai nevoie de o persoană care să te ajute să-ți schimbi modul de a gândi. Așa că dacă îți dorești performanță în orice domeniu din viața ta, ai ajuns unde trebuie, pentru că un Life Coach te va ajuta în demersul tău.

 
 
 

 

 
Life Coaching si beneficiile consilierii specializate

Prin sesiunile de coaching se scurtează drumul tău spre succes, punând la dispoziția ta tehnici specifice prin care să identifici modul în care gândirea ta din prezent te sabotează.
Vei ști să faci alegeri mai înțelepte. Studiile din domeniul psihologiei arată că o plajă largă de opțiuni îngreunează procesul de luare a deciziilor, nu îl face mai ușor așa cum am putea fi tentați să credem. Coaching-ul te va ajuta să analizezi felul în care iei decizii în prezent și te va ghida spre alegeri mai avantajoase și mai benefice vieții tale.
Un coach te va face să vezi diferența dintre situațiile care depind de tine și asupra cărora trebuie să-ți asumi responsabilitatea și cele care ți se întâmplă din motive care țin de factori externi.

 

Instrumentele de coaching îți schimbă perspectiva de abordare a dificultăților și sunt orientate spre găsirea soluțiilor și nu te lăsa blocat în analiza problemei.

 

În sesiunile de Life Coaching te pregătești pentru cum sa faci față provocărilor, astfel încât nimic să nu te ia pe nepregătite; cum să planifici și cum să-ți atingi obiectivele folosind strategii specifice. Obții informații relevante din neuroștiințe, asta făcând întreg procesul să fie logic și ușor de înțeles.

 

Un coach te învață cum să te concentrezi pe task-urile tale și cum să nu răspunzi la alți stimuli care te-ar putea distrage. Lucrul concomitent asupra mai multor sarcini este complet ineficient și irosește timp, nu îl câștigă. O abilitate importantă câștigată este că vei ști cum să-ți impui și să respecți anumite reguli, astfel încât timpul în care muncești să fie corect folosit.

 

Antrenamentul asupra minții crește ”mușchii” creierului exact în același mod în care sportul întreține condiția fizică astfel încât orice abilitate pe care nu o folosim, se pierde. Îți vei antrena corect mintea, astfel încât să-ți dezvolți creativitatea, abilitatea de a rezolva probleme, capacitatea de adaptare la schimbare, îmbunătățirea comutării atenției de la o sarcină la alta.

 

Life Coaching-ul presupune și tehnici de dezvoltare personală, să te cunoști pe tine însuți, să-ți poți anticipa propriile reacții astfel încât ele să nu te mai ia prin surprindere și să-ți provoace și mai multe probleme.

 
Care este rolul un life coach?

Intervenția specializată constă în asistarea și ghidarea ta prin tehnici specifice, în a-ți descoperi potențialul, în a-ți prioritiza corect obiectivele, în a căuta și a alege soluțiile cele mai benefice. Uneori nici măcar nu suntem conștienți de resursele noastre cele mai valoroase. Un coach te va ajuta să le identifici și cum să le folosești în avantajul tău.

 

Multe dintre tehnicile folosite își au baza în neuroștiințe, domeniu în care specialiștii noștri sunt mereu la curent. Un coach îți pune la dispoziție informații inovatoare iar tehnicile folosite facilitează schimbarea ta imediată. Vei descoperi modalități prin care să faci față stresului mult mai ușor și să treci prin provocările vieții plin de încredere. Vei ști cum să-ți formezi și să menții obiceiuri benefice, care aplicate constant îți vor schimba radical viața. Vei deprinde abilitatea de a gestiona emoțiile și cum să îți găsești echilibrul chiar și în situații tensionate.

 

Și nu în ultimul rând, coach-ul vei învăța cum să obții starea de liniște și împlinire, starea interioară dictând în final calitatea reală a vieții, nu situațiile cu care ne confruntăm ci ceea ce credem și simțim față de aceste situații.

 
Cui se adreseaza life coaching-ul?

Tuturor persoanelor care își doresc schimbări notabile și care au nevoie să depășească următoarele:

  • Dificultăți de organizare și prioritizare
  • Frica de a vorbire în public
  • Dificultatea de a lua decizii
  • Lipsa succesului personal și profesional
  • Dificultatea de a slăbi
  • Blocaje emoționale și comportamentale
  • Comportamentul de amânarea
  • Lipsa performanței sportive

 

 
 
 
Programare